Šport /sport/zimski-sporti
8637 ogledov

To si je Domen privoščil po zmagi: Sanjal sem o tem trenutku

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Pepe007 20:27 06.januar 2026.

Bravo

• Ender3 20:35 06.januar 2026.

Kapo dol in globok priklon Dominatorju..🔝🏅

StarMačk 23:56 06.januar 2026.

Čestitke, zaslužil ga je!

• Grunf 21:00 06.januar 2026.

Sicer lahko le Domen sam ocenjuje svoj dosežek z njegovimi ostalimi, ki so in, ki še bodo pa vseeno menim, da večje in prestižnejše lovorike v skakalnem športu kot je zlati orel, ni. Ne na olimpijskih, ne na svetovnih prvenstvih. ...prikaži več Ta dostikrat osvojijo tekmovalci, ki so prav tisti dan, na tisti skakalnici ob dostikrat tudi nekaj sreče s pogoji, najboljši in osvojijo medaljo. Tu pa štiri tekme, na štirih različnih skakalnicah, ena bolj prestižna od druge pa še zlati orel. Še sam bi ga imel.

• Pipec 09:24 07.januar 2026.

Ker je imel dovolj točk za skupno zmago, je po mojem (vidno na posnetku) namerno skrajšal zadnji skok in dopustil himno Avstrijcem s tem pa se jim je tudi zelo prikupil.

StarMačk 10:32 07.januar 2026.

Tudi meni se je zdelo tako in menim, da je ravnal prav. Občutek pa imam, da če bi takrat vodilni bil kakšen drug Avstrijec ne pa Tschofenig, se Domen pri zdnjem skoku turneje verjetno ne bi tako "zadržal"... Že v ...prikaži več preteklosti se je na tekmah, ki so bile v TV prenosih dalo opaziti, da so naši skakalci s Tschofenigom precej bolj pristnih odnosih kot z ostalimi Avstrijci... Kar pa se večine avstrijskih navijačev tiče malce dvomim, da oni razloge za to zmago Tschofeniga dojemajo tako kot mi...

Ruska_Zmaga 06:30 07.januar 2026.

Bravooo za vse Prevčeve.

• marija0556 04:21 07.januar 2026.

Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com

Mia21e 22:58 06.januar 2026.

Іščeš dеkle za eno noč💋? Dobrodоšli - www.sex21.fun

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.