Zdravje
3827 ogledov

To so novi podatki: še kar ne gre na bolje

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar ovca
    ovca 10:58 30.december 2020.

    Dokler vam bo jajo dajal stevilke,ne bo boljse. Revez potrebuje denar. Ko pa boste nehali lagat, bodo stevilke padle na nulo in covid se bo nazaj preinenoval v gripo. Tako simpl je to,za ovce pa kvantna fizika....

    • Avatar MS
      MS 13:18 30.december 2020.

      @DagobahCitizen ==> Tisti k v globalni pandemiji ne držijo distance, se nekontrolirano družijo, ne nosijo mask, ti so potencialni prenašalci okužb in posredno krivi za veliko smrti obolelih, to so covid-kreteni ki niso zdravi! Bolani so v glavi! take je ...prikaži več treba zapreti za 3 mesece na Dob!

    • Avatar ovca
      ovca 15:37 30.december 2020.

      Dago, res mi ni jasno,da so slovenceljni tako zelo zabiti. MS,koliko te placajo za trobezljanje? Otroci so spregledali,ti ne. Torej leti se cepit pa svoje umotvore zadrzi zase!

    • Avatar MS
      MS 16:06 30.december 2020.

      Prepoznavanje aktualne situacije in efikasne reakcije na njo je lastnost intelekta! Žal nekateri teh lastnosti nimajo! Trdoglavo vztrajajo v svoji omejenosti! Polne bolnice in stotine tisoč mrtvih ter z obdukcijam dokazanih smrti zaradi covida jim ne odprejo slepih oči! Trdoglavo ...prikaži več ignorirajo ukrepe! A večino jih prej ko slej čaka učna ura ob priklopu na respirator! Za nekatere pač prepozno!

    • Avatar MS
      MS 16:40 30.december 2020.

      Res mi ni jasno,da so slovenceljni tako zelo zabiti. 1) Strokovnjak s katerimi ovca dokazuje svoj prav SREČKO ŠORLI je njen znanstveni idol! ==>Sedaj poglejte "fenomenalno znanstveno delo" Srečka Šorlija. tehtal je črvje duše. Ne samo to, hvalil se je ...prikaži več da je rezultat bil celo pozitiven, pri čemer naj bi ob pomoru 70 gramov Kalifornijskih črvov izginilo 90 mikrogramov čvrljih duš!

    • Avatar MS
      MS 16:40 30.december 2020.

      2) Rezultate je Srečko Šorli objavil v psevdoznanstvenem časopisu “Frontier Perspectives. Nato se je potegoval za nagrado milijona dolarjev Jamesa Randija. To nagrado dobi prvi, ki pod nadzorstvom American Physical Society pokaže obstoj kateregakoli paranormalnega pojava. A iz nagrade ni ...prikaži več bilo nič – iz zapisa na Randijevi strani je videti, kot da je Srečko Šorli po velikem odkritju skril rep med noge. Le zakaj?

    • Avatar MS
      MS 16:43 30.december 2020.

      3) Toliko o IQ - ju ovce in njenim "argumentacijam"!

    • Avatar MS
      MS 17:47 30.december 2020.

      Deutsche Welle. "Več kot tri četrtine obdukcij je pokazalo, da je bila bolezen covid-19 glavna ali edina bolezen, ki je privedla do smrti. Omenjeni ljudje niso umirali zaradi predhodnih bolezni ali od starosti," je povedal eden od najuglednejših nemških patologov ...prikaži več Johannes Friemann.

    • Avatar MS
      MS 17:48 30.december 2020.

      2) Glede na to, da je obdukcija umrlega pacienta - vsekakor edini način za znanstveno določitev resničnega vzroka smrti - pravkar objavljena podrobna analiza rezultatov kliničnih obdukcij v Nemčiji dokazuje, da je bila v hudih primerih Kovid-19 v večini primerov ...prikaži več bolezen vzrok smrti."V več kot treh četrtinah obdukcij je bilo ugotovljeno, da je Kovid-19 glavna ali edina bolezen, ki je privedla do smrti.

    • Avatar MS
      MS 17:48 30.december 2020.

      3) Ti ljudje niso umrli zaradi predhodnih bolezni ali starosti, «je dejal Johannes Friemann, eden najuglednejših nemških patologov, tako kot Karl-Friedrich Birig, predsednik nemškega združenja patologov, predsednik nemškega združenja za patologijo Gustavo Baretton in predsednik nemškega združenja za patologijo Till ...prikaži več Acker. nevropatologije in nevroanatomije, ki so konec prejšnjega tedna na virtualni tiskovni konferenci predstavili rezultate skupne študije.

    • Avatar MS
      MS 17:49 30.december 2020.

      BO DOVOLJ DagobahCitizen?

    • Avatar MS
      MS 18:35 30.december 2020.

      DagobahCitizen, ne bova se kregala o oslovski senci! Neovrgljiva dejstva so: 1) Corona virus je izliran in dokazan! 2) Virus povzroča smrtonosno bolezen covid19! 2) Trenutno se borimo s globalno pandemijo! 3) Orožje v borbi zoper pandemijo so znani ukrepi ...prikaži več ki jih sprovaja velika večina svetovne populacije! 4) Manjši del te populacije ukrepov ne upošteva in so potencijalni prenašalci okužb! Kaj od tega ne drži?

    • Avatar ovca
      ovca 18:58 30.december 2020.

      MS res si IDIOT. Vse tvoje trditve je ovrgla ze beovicka,logarca in med.fjeaks v lj....

    • Avatar MS
      MS 19:33 30.december 2020.

      ovca. kaj konkretno so ovrgli? To kar lapaš je prazno lajanje na luno brez kakšnegakoli dokaza! Taksativno navedi (z linki) kako so ovržene vse moje trditve! Čakamo!

  • joze95 11:43 30.december 2020.

    Ce bi šlo prehitro na bolje bi bilo dokazano, da je minister Gantar samo blefiral. Že sedaj se kaže delo novega ministra. Kdor tega ne razume ima diplomo FDV!

  • milan654 13:37 30.december 2020.

    naša politika ne pozna številk to je naj slabša vlada glede kovida

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.