Slovenija
11658 ogledov

Če priznaš, ti skoraj pol odpustijo

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jozicamurn 07:09 08.avgust 2017.

    Ta ni kar nič lepo priznal, pobegnil je od kraja dogodka in skušal je zbežati naprej a se je spomnil, da je pozabil tablice na kraju UMORA, ki ga je zagrešil in je seveda šel po njih, da bi prikril ...prikaži več tudi to. Nekdo ga je opazoval in kasneje dobil oz. zasačil pri dejanju ter pridržal do prihoda policije. Kaj bo tukaj priznal, da je hotel pobegniti in da je pustil žrtve UMORA same in ni poklical reševalcev ali policije? Nič odpuščati takšnim idiotom, kaj se pa greste!

    • jakec1575 12:25 08.avgust 2017.

      Tudi ce so mu dali popust bi moral dobiti se 2x 5 let oz. potem zdruzeno kazen. manj kot 10 jih ne bi smel odsedeti + dozivljenska prepoved voznje + takoj nazaj v zapor za 10 let ce ga dobijo ...prikaži več za volanom. Pa ne bi bilo vec povratnikov. Kar se mene tice, ce bi slo za moje otroke pa ni 2x za reci, da mu ne bi kaksne noge odstranil. Naj trpi. slovenski zapori in to poldprti oddelek so itak hoteli. kaksna kazen je to??

  • Janez_53 09:01 08.avgust 2017.

    Mislim, da so kazni za takšne primere katastrofalno prenizke!!! Se torej opitost, zadrogiranost in pobeg štejejo za olajševalne okoliščine??? In potem si še v zaporu malce priden in ti pripadajo še privilegiji? Pa še pritožuješ se lahko, če ti ne ...prikaži več strežejo dovolj dobre hrane, če klima preslabo deluje, če fitnes naprave niso najnovejše itd. itd! Sodniki, izgubili ste občutek za realnost, za pošteno sojenje, izgubili ste tudi spoštovanje državljanov!

  • optimo75 08:39 08.avgust 2017.

    Nekaj tako butastega s strani tožilstva pa še nisem slišal. Očitni storilec se je pogodil s priznanjem krivde. Pa kaj je s to Slovenijo narobe??!! Po tej logiki, če tip ne bi priznal krivde, verjetno sploh ne bi bil obtožen, ...prikaži več ker kot kaže tožilstvo ni imelo nobenih dokazov proti njemu??!!

  • Janez_53 09:59 08.avgust 2017.

    Kapibara1, še enkrat prebeli članek in boš videl, da zakon predpisuje DOVOLJ VISOKE KAZNI, potem pa sodniki sodijo tako, kot se jim zdi! Že za samo povzročitev smrti z nevarno vožnjo bi mu lahko dosodili 12 let! In ubil je ...prikaži več DVE OSEBI! Tu je pa še pobeg, pa zadrogiranost, pa vožnja brez predpisanih očal itd!

    • kapibara1 15:20 08.avgust 2017.

      ŽAL SLO zakon ima predobravnalni narok,v katerm se poskušajo izogniti finančnim stroškom+ času( od tod tudi manj "čakalnih zadev") . V tem promeru tožilec, obtožencu predlaga končno kazen, če prizna otožbo (lahko se pa še kupčkata). Torej prizna KRIVDO in ...prikaži večin dobi DOGOVORJENO kazen. Za koliko se pa skupčkata je pa volja ODT, v meji že omenjene smotane zakonodaje !!

  • kapibara1 08:56 08.avgust 2017.

    ŽAL ljudje opravljajo svoje delo, in se morajo držati BUTASTE Slovenske zakonodaje ( kar potohoma med seboj, pravijo tudi sodniki)

  • kmetek 09:20 08.avgust 2017.

    Prenizka kazen: po moji skromni logiki je takole : 12 + 5 + 5 = 22.

  • wolf.ata 11:11 08.avgust 2017.

    ja,seštevati bi bilo treba,12+5+5=22,plus brez izpustov in dopustov,dokler ne odsedi vsaj prvih 12let,pa pijanost ni olajševalna okoliščina,prej naklep določenega dejanja,kdo pa je rekel,da se mora napiti,kdo je rekel,da se naj drogira,a potem bomo vsi vozili pijani itd.,pa sem jezen na ...prikaži več soseda,pa se napijem in ga povozim,halo

  • Avatar Leon
    Leon 13:00 08.avgust 2017.

    In rezultati takšnega seštevanja so številke mrtvih kot posledica objestnosti ,arogance in cinizma voznikov ,ki gredo dobesedno preko trupel s svojimi cestnimi raketami ! Krivec pravna država ,ki je spisala zakonodajo po meri denarja .

  • ode 07:19 10.avgust 2017.

    Kako izbrisati 4 kazenske točke zaradi alkohola, brez tečajev, zdravniških pregledov itd? Od osebnega zdravnika prineseš potrdilo, da ti je "svetoval" in da nisi kronik in ga pošlješ na Ministrstvo za pravosodje, skupaj z zahtevkom za izbris točk. V enem ...prikaži več dnevu so točke izbrisane

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.