Slovenija
613 ogledov

Toliko plačamo za odškodnine zaradi neutemljenega zapora in pripora

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jakec1575 09:04 09.februar 2016.

    Odredba za hišno preiskavo pa je temeljila zgolj na anonimnem viru. A se vi hecate? Torej če se vir ne izpostavi, kaznivega dejanja ni bilo? Edini, ki bi morali malo zapor od znotraj pogledati so visji sodniki. Se pa strinjam, ...prikaži več da je v tem primeru sodba padla, ker so bili pridobljeni dokazi nezakonito. Pa vendar. Ni cudno, da smo svicarski sir ne pa svica, če imamo taksno zakonodajo, da vsak, ki ima za dobreg odvetnika pride na prostost ali pa zgolj s pogojno kaznijo.

  • Avatar Leon
    Leon 09:10 09.februar 2016.

    To glede anonimnega vira je res malo čudaška ! Predlagam ,da se na pravosodju malo preštejete .

  • matermila 15:05 10.februar 2016.

    Jebal bi mu majko(sodniku)za 7 let aresta.

  • kocka55 15:15 09.februar 2016.

    http://balkans.aljazeera.net/vijesti/bih-vlast-pepeljaru-platila-650-eura-korpu-za-otpatke-886http://indikator.ba/Vijest.aspx?p=1&id;=10199&naslov;=Izlo%C5%BEba+%C5%A1okantnih+primjera+javnih+nabavki+%C5%A1irom+BiHhttp://ana.niddaverlag.info/Vesti/Ex-YU/539182/Jarani-se-zaigrali-Pa-je-l-ovo-kosta-650-evrahttp://www.kurir.rs/region/bosna-i-hercegovina/foto-i-video-izlozba-korupcije-zavirite-u-muzej-javnih-nabavki-da-vidite-pepeljaru-od-650-evra-clanak-2120015

  • šport.ribič 19:13 09.februar 2016.

    A ni bilo govora o tem,da se bo za vsak prebit dan v zaporu moralo v bodoče plačat.To bi bilo edino pravilno že zato,ker so naši zapori Hoteli in ne zapor.Če se ugotovi,da je nekdo lil zaprt po krivici se ...prikaži več mu ta denar vrne.Če denarja za zapor nima,naj ga z delom v ustanovi ali izven oddela.Ne pa,da raje gredo sedet,kot da vrnejo ukradeno.Saj ni čudno,da prostora v naših zaporih primanjkuje!

  • kocka55 15:14 09.februar 2016.

    IZLOŽBA KORUPCIJE Muzej javnih nabavki u BiH Mi plaćamo cijenu Kdaj bodo v Sloveniji novinarji pripravili Muzej korupcije kot so to v BIH. Da vidimo v vitrinah asfalt iz Slovenskih Avto cest, ( Miklavčičev GH holding, Cestno podjetje Gorica ...prikaži večica in Kolektor Holding, ŽIDANOV -SGP POMGRAD – Panvita , Cestno podjetje Novo mesto,VOC – Celje.) nabava v ZDRAVSTVU –bolnice, nabava v državnih ustanovah, nabava občin in občinski razpisi, odvetniške storitve, razna mnenja in raziskave,itd. Izginejo milijarde €.Češka je naredila lustracijo v devetdesetih letih in sodstvo dela dobro. Slovenijo je prehitela za celih dvajset let, ima strategijo razvoja, družbeni proizvod ima višji, plače višje,... arhivi od 1945 leta dalje so odprti za javnost !!!\s\sSlovenija, zbudi se že enkrat in poglej, kaj nam delajo isti ljudje že 25 let na še nekaj deset let podlage, pa tudi desni niso nič boljši. http://balkans.aljazeera.net/vijesti/bih-vlast-pepeljaru-platila-650-eura-korpu-za-otpatke-886

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.