Pod streho /pod-streho/varcna-hisa
12601 ogledov

Toliko se je podražila elektrika, a ne za vsa gospodinjstva enako

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • sam1 10:21 20.november 2021.

    Elektrika 8%,voda,smeti in še vse,kar si skoraj mesečno izmislijo zraven dvakrat toliko kot elektrika,energenti 40-50%,hrana ravno tako,razen tistih poluporabnih izdelkov,ki jih ponujajo veletrgovci po nižjih cenah,inflacije pa ni in ni od nikoder-denarja pa tudi ne.....

  • rd2dmk2 14:27 20.november 2021.

    ja no sami ste(smo ) krivi, ko je bil bencin po 1 € se nihče ni pritožil, ker se nič ni pocenilo. in sedaj ste spet tiho. namesto da bi bojkotirali vse grabežljive barabe in vsi šli, k tistemu, ki ...prikaži veči najmanj lupi. ampak vam se ne da nič. čisto nič. NLB objavlja navečje dobičke in se zraven še celo pohvali da je vse to iz naslova kreditov, ampak varčevalcem pa ne da nič. dobi zastonj denar od lastnikov, zraven jim pa mastno računa obresti da neumne kredite. naj jih kar lupi, če se pustijo.

  • peter992 13:20 20.november 2021.

    Kdor zmerom najebe, najmajnši, najbolj ranljivi, najbolj ubogi. Saj tisti,ki imajo neobčutijo.

  • kapibara1 16:38 20.november 2021.

    Od pla踸¸ila elektr. položnuice 30€ je same elektrike 9€- vse ostalo je kar nekaj izmišljenega !

  • Avatar Zoran
    StarMačk 20:44 20.november 2021.

    Mislim, da gre za precej nejasen in mogoče celo zavajajoči prispevek!? Sicer tudi piše, da navedene cene ne veljajo za vse odjemalce in tudi podražitve letos niso bile za vse enake, ter odvisne so od količine porabljene elektrike. Toda nikjer ...prikaži več ni napisano katere to ponudnike so primerjali!? GEN-I elektrike za gospodinjstva ni dražil in Robert Golob je zagotavljal, da podražitev ne bo niti v prvi polovici l.2022 in verjetno moral oditi zaradi tega, ker GEN-I ni bil na liniji ostalih ponudnikov!?

  • joze95 17:53 20.november 2021.

    Torej je GOLOBČEK tiho navrtal priliv za svojo netto plačo. Kot direktor je res dober socialist: pravi da ima plačo takšno kot jo dobi, kot menadžer pa v bilanci prikaže brutto brutto plačo. In levaki, pametni kot so pravijo da ...prikaži več je odliočen direktor. Res moraš biti cepljen na cepca da to požreš!! Sicer pa za tiste, ki so se bali matematike: 3.000 milijonov prometa in 15 milijonov dobička, je še bolj za zarukane levičarje 0,5 % profita in zato ni sociale KULOVCI!!!!

    • Avatar Zoran
      StarMačk 20:30 20.november 2021.

      Pri GEN-I gre za enkrat večino dobička za investicije! Za te so namenili preko milijarde, kar bo njihovim odjemalcem tudi v prihodnosti zagotavljale najnižjo ceno. V devetih letih nameravajo zgradili 1.000 MW novih sončnih elektrarn vseh velikosti, vlaganja pa bodo ...prikaži več usmerili tudi v hranilnike energije, kateri zagotavljajo stabilnost elektroenergetskega sistema. Ob tem pa se bodo preobraziti iz energetske družbe v digitalno tehnološko podjetje. Glede zarukanosti se pa kar v ogledalo poglej!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.