Svet

Prvih 100 ur operacije "Epski bes" stalo približno 3,7 milijarde dolarjev

Komentarjev 20
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Dieta 18:16 06.marec 2026.

Američani ne podpirajo vojne "Polls reveal Americans are turning their backs on Trump regarding war against Iran." In protesti, da Američani ne bodo umirali za Izrael....

• Ender 02:51 07.marec 2026.

3,7 Milijarde potrošene, da se napravi sovražniku škoda najmanj v vrednosti 100 milijard Pa to je dober biznis,, Treba tem ljudem dati nobelovo nagrado iz ekonomije,, Slovenaćka vojska bi sigurno napravila 100 milijard stroškov da bi prizadela sovražniku 3.7 milijarde ...prikaži več skode, zato pa smo u kurzu ker imamo ministra, ki tako počasi govori, da vsi vojaki prej zaspijo kot on pove komando do konca

• Ender 07:59 07.marec 2026.

Jugo vojska ,ja to smo bili vojnici,,a ova slovenačka vojska jim ne seže niti do koljena, Ako bi rekao da su taborniki užalio bi tabornike,, Še najbolj mi ličijo na cicibane . Pa mi smo imali ministra na koga smo ...prikaži večmo se ponosili a ne na ovo slovenačko biče ki govori tako počasi da bo več kraj vojne, dok on izgovori komanu Paaaalllliiii

• Dieta 18:16 06.marec 2026.

Kot so povedali, EU bo plačala največjo cemo za neumno vojno Izraela, ki ni niti sosed Izraela.

Kimberley-Echo 13:22 06.marec 2026.

Ni bil "prijateljski ogenj", samo čudovita Trumpova armada tega seveda ne sme priznati. Zakaj potem praktično ni letal nad Iranom, če je protiletalska in protiraketna obramba uničena? Iran napadajo z raketami dolgega dosega že od začetka, vanj poleteti je pa druga pesem.

metod7 12:19 06.marec 2026.

Trumpl bo po svetu zajebal vse, kar se bo zajebati dalo...

Kimberley-Echo 12:51 06.marec 2026.

Težko rečem, da je zajebal vse, vendar pa je ta vojna za oba protagonista (Trump in Netanjahu) politično zelo nevarna. Strategija Irana je naravnost genialna, vendar je treba vedeti, da se je Iran leta pripravljal na ta spopad, medtem ko ...prikaži več so ZDA in IL igrali na karto "blitzkriega", ki pa ni uspel. Iran bo izčrpal moč zahoda, na koncu pa bo cena nafte posegla v umik "zmagoslavnih" sil ZDA in IL.

• popokatopetl 14:27 06.marec 2026.

Za ta dva "protagonista" je bolj nevaren mir kot vojna. / Ne vem a je to da dražiš buldoga ravno genialna strategija.

• Dieta 14:57 06.marec 2026.

V tej ceni še ni letal F-15 in vojaške ladje. Sicer pa cena ni pomembna, ker bo Trump dvignil carine, tudi EU in bo strošek pokrit. Tako Trump končuje vojno v Alabaniji..... Zadnja iz leta 1945, ha,ha. Saj starček ne ...prikaži veče ve niti kje je Albanija.

• bandit 17:34 06.marec 2026.

Problem ni začet vojne, največji problem jo je končat in povedat kdo je poraženec. Jaz sem zmagal, ne jaz sem zmagal.......

• Ender3 12:47 06.marec 2026.

Da so bili sestreljeni že 4 letala F 15 pa nič. Banda teroristična !

Mia23m 18:27 06.marec 2026.

Іš⁠čеš d⁠ek⁠le z⁠a e⁠no n⁠o⁠č💋? D⁠ob⁠rod⁠oš⁠l⁠i - https://sex21.fun

• Kmodri_ 15:16 06.marec 2026.

Ah, drobiž...za Tupletrerja!

Profesor 17:53 06.marec 2026.

To je za Trumpa drobiž. On ima vse v zlatu. Še spodnje hlačke Melanije so pozlačene in stanejo verjetno več kot ta vojna.

SlavaUkrajini 17:51 06.marec 2026.

Vsaj nekaj dobrega od Trumpaje to, da se je lotil teh zločinskih ruskih prijateljev in da vlaga ameriški denar v vojno proti Iranu,če ga že v Ukrajino ne.

CarZelenski 13:15 06.marec 2026.

Ta znesek je prišparan nam, ker namesto da bi ga mi plačevali, ga ameriški in izraelski davkoplačevalci. Komentatorji tu gor pa ne bodo rekli hvala, ker bi jim krona z glave padla.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.