Imena prosim, davkoplačevalci imajo pravico izvedeti imena. Levaki so nas tudi za to informacijo prikrajšali.
andrej....pokliči ljubljenega vodjo on ima veze pri UDBI .
Jaz ne bom nobenega klical, lahko ga ti pokličeš. Jaz želim, da mi to informacijo sporoči Policija.
Nesme - varstvo podatkov....
A za tistega, ki je umorjen, pa ne velja varstvo podatkov??
Fantje kdor ne pozna KZ-1 naj ne piše neumnosti.
Po ugotovitvi in obsodbi bi take krimalce morali javno izpostaviti z sliko in imenom,tako pa kar nekaj skrivajo,kot da so njihovi
ne vem ali je storilec uslužbenec policije ampak to je res šokantna novica. Upajmo, da bo kmalu kaj več znanega.
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Priimek Brajdič pove vse. Torej spet na delu “zaščitena rasa”.
Nauč se brat ni cigo ampak se piše Brajič, klošar naklonjen!!
"Roland Brajič s tamkajšnje policijske uprave"- vsaj preberi,preden pišeš neumnosti cigojnar
Naklonsky...tipičen primer nepismenega trola.
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Imena prosim, davkoplačevalci imajo pravico izvedeti imena. Levaki so nas tudi za to informacijo prikrajšali.
andrej....pokliči ljubljenega vodjo on ima veze pri UDBI .
Jaz ne bom nobenega klical, lahko ga ti pokličeš. Jaz želim, da mi to informacijo sporoči Policija.
Nesme - varstvo podatkov....
A za tistega, ki je umorjen, pa ne velja varstvo podatkov??
Fantje kdor ne pozna KZ-1 naj ne piše neumnosti.
Po ugotovitvi in obsodbi bi take krimalce morali javno izpostaviti z sliko in imenom,tako pa kar nekaj skrivajo,kot da so njihovi
ne vem ali je storilec uslužbenec policije ampak to je res šokantna novica. Upajmo, da bo kmalu kaj več znanega.
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Priimek Brajdič pove vse. Torej spet na delu “zaščitena rasa”.
Nauč se brat ni cigo ampak se piše Brajič, klošar naklonjen!!
"Roland Brajič s tamkajšnje policijske uprave"- vsaj preberi,preden pišeš neumnosti cigojnar
Naklonsky...tipičen primer nepismenega trola.