na svetu ni niti en procent ljudi ki bi bili potrebni lepotnih posegov. ni mi jasno zakaj si ljudje niso všeč taki kot so ampak raskirajo smrt za nekaj kar sploh ne rabijo. ja napuh ima svojo ceno
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 1.000.000 € s stopnjo 2%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
Vsak poseg je tveganje. Umremo lahko v Turčiji ali v Sloveniji ali kje drugje po svetu. Ni 100 % garancije, da bo vse v redu. Sožalje svojcem!
na svetu ni niti en procent ljudi ki bi bili potrebni lepotnih posegov. ni mi jasno zakaj si ljudje niso všeč taki kot so ampak raskirajo smrt za nekaj kar sploh ne rabijo. ja napuh ima svojo ceno
Zakaj. Zaradi nečimrnosti. Nimajo v sebi, pa morajo pokazati, kaj imajo na sebi.
Zaradi nizke samopodobe,mogoče narcisoidična motnja...
Kakšen bedast naslov z "zato je umrla 44-letna Slovenka" ... kaj "ZATO"?? Nimate pojma, važno, da je click bait. Kakšno skrpucalo od članka.
baba ku baba in pol smo kjer smo!
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 1.000.000 € s stopnjo 2%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com