Slovenija
12393 ogledov

Tragična nesreča na območju Šentvida pri Stični: Umrl 30-letnik

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Tyrazzei_301 17:21 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• tstststs 22:09 11.maj 2025.

jaz sem bil živčen že ko sem oral na ravnini in visel v jarku preveč. eni pa so flegma kot hudir na strminah. podobno je z ovinki, mene delajo živčnega, večina jih ravno v ovinku požene, potem na ravnini pa ...prikaži več počasi. ljudje znajo bit čudni. no v tem primeru je lahko kriva tudi kaka zafrknjena optična iluzija ali kaka skrita grbina.

• devote 10:06 06.maj 2025.

mlada trava , dez in cca 15 ton na takem terenu... drsalnica se v suhem vremenu, kaj sele v mokrem. RIP mladenicu, a opomin ostalim, kako nevarno je delo v kmetijstvu in gozdarstvu.

• Pepe007 13:06 06.maj 2025.

Močno dvomim, da je šlo za novejšo opremo, mlajšo od nekaj 10 let in 15 ton. Bolj verjetno je, da ga je pokopal traktor, ki je bil starejši od njega. Sožalje svojcem.

• Kmodri_ 16:19 06.maj 2025.

Že neštetokrat povedano: traktorji niso za slovenskega kmeta! Traktor slovenskem kmetu grob! Sploh pa za ne za rednecks, zanje je volovska vprega in vile edino primerno delovno orodje...za vile bi se še dalo razpravljati.....,če jih hilybilly smejo uporabljati...zaradi lastne varnosti...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.