Zdravje
25358 ogledov

Treba bo sprejeti ukrepe za nadomeščanje vitamina D

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • rd2dmk2 14:16 01.november 2021.

    vauuuuu. šele leta 2022 boste predstavili svoje izsledke... pa vam gre bolje kot podnebnim stručkotom.. namest da bi poklukarja stresli iz njegovega vampa, pa boste šli na zimsko spanje.. namest da bi vsak slovenec dobil eno škatlo d vitamina, mogoče ...prikaži več zraven še mal cinka in c vitamina, pa se rajš kupi 100.000 doz jensena in se ga potem nekam šenka..in 27kg jabolk smo pridelal letos na prebivalca. lahk bi vsak dobil 5kg jabolk, namest da družinske zdravnike podkupujete.

    • kapibara1 19:12 01.november 2021.

      Kot na Sinjski Alki: UUUuuuuu SSSrrriiiddduuuu - BRAVO !

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 18:04 01.november 2021.

    Le kako so vse generacije na tem ozemlju preživele tisoče let? Pa ni bilo nikjer farmacevtskih lobijev ki bi prodajali vitamin d. Če je pa tako zastrašujoče pa naj vlada odobri vsakemu državljanu zastonj vitamin d v tabletkah.ce imamo denar ...prikaži več za covid cepiva bo tudi za d vitamin. Butale!

  • eminenca 18:01 01.november 2021.

    še dobro, da imamo vse te inštitute, vsak dan pišejo o nekem inštitutu, seveda itak vsi na proračunu, pa zaposleni z dodatki, razni doktorji, profesorji ... no, se pa tolažim, ker tako dobro skrbijo za nas ... kakšnih tabletov d ...prikaži več vitamin ne mislim konzumirat, ker zame poskrbi sonce, kdor pa nima časa , naj se pa baše s tableti, ki so nepremerljivi s tem kar telo samo ustvari ... mah brez veze, vsak naj se baše s čemer se hoče

  • marjeta698 18:14 01.november 2021.

    OBVEZNO UVEST SOLARIJE NA NAPOTNICO .ČE JE TREBA

  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 02:59 02.november 2021.

    Še ena veja farmacije, ki bi rada ob splošnem poneumljanju prislonila svoj lonček... Velika večina teh vitaminskih dodatkov bolj škodi kot koristi. Telo ni stroj, ki mu daš bencin, olje in dodatke za boljši vžig in potem deluje...Pri vitaminih je ...prikaži več namreč pomembna uravnovešenost, kar dosežemo z zdravo prehrano in gibanjem na svežem zraku..Nestrokovno dodajanje vitaminskih preparatov lahko močno škoduje, ker preveč enega vitamina zavira absorpcijo drugega !!

  • bobubob 18:34 01.november 2021.

    Aha, D vitamin kar tako na splošno, ali pa so se vendar odločili, da je treba poleg 'edinega sredstva' uporabiti še kaj drugega? Raziskave kažejo, da je med vsemi bolnišničnimi kovid primeri kar 80% 'debelostnikov'. Kje je preventiva...

  • Kirka 07:08 02.november 2021.

    Ja, po prebranem članku moram kar takoj, pred zimo, začeti klicati svojo zdravnico. Po nekaj dneh ni hudir, da se mi ne bi oglasila na telefon. Potem pa še 4 ali 5 dni, da napiše e-recept in ga po golobu ...prikaži več pismonoši pošlje do 10 m oddaljene lekarne. Do zime bom preskrbljena.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.