Eno je spolna usmerjenost, kjer naravno deviacijo pripoznamo kot "svobodno odločitev"...Nimam nič proti, naj se žgejo med sabo in dajo ostalim mir...Spol pa definirajo kromosomi..xx in xy...In to je to..So sicer tudi razni sindromi in zapleti s tem, vendar se… ...prikaži več to meri v promilih in ni nikakršne mavrice ter 168 spolov..
niloda kaj misliš, da narava ni zmotljiva..Ne daje samo rasne primerke kot jih je Hitler označil za ubermensh. Tiste drugačne pa je preganjal in moril v taboriščih smrti..Cigani, židi so bili del njegovih predsodkov.
Mene pa še najbolj zanima kje bi dobil podatek koliko denarja iz proračuna in pod kakšno pretvezo dobijo te ''multispolne'' organizacije. Sliši se, da imajo finančno podprte akcije s strani države po osnovnih šolah, kjer se otroci 9 razreda celo… ...prikaži več dotaknejo prave lezbijke..... Nekaj je hudo narobe, pa ne z nami ampak tistimi, ki oglašujejo nekaj kar narava ni ravno tako postavila. Pa če jim paše zakaj ne. Ampak forsiranje je fej in fuj, saj tudi jaz ne forsiram da vsakdo prdi po kosilu, meni paše.
Vprašanje za dekanja-njo filozofske fakultete, ja, tam je spolov več, zato mora vložke in tampone v moška stranišča nastavljati, ha,ha,.... ni čudno, da zblojenci hodijo ven iz te greznice in nam hočejo prati možgane.
Ob prvi priliki grem na toti fkas, na stranišče- čakam da gre tudi kaka dečva- in grem stoje scat v školko, s poudarkom na čim glasnejšem žuborenju slapu..
Trump mi postaja všeč. Tudi sam se glede trenutne politike v državi vedno bolj nagibam iz leve proti desni. To so verjetno hoteli. Pamet na prvem mestu.
Eno je spolna usmerjenost, kjer naravno deviacijo pripoznamo kot "svobodno odločitev"...Nimam nič proti, naj se žgejo med sabo in dajo ostalim mir...Spol pa definirajo kromosomi..xx in xy...In to je to..So sicer tudi razni sindromi in zapleti s tem, vendar se… ...prikaži več to meri v promilih in ni nikakršne mavrice ter 168 spolov..
Žal bogec sveta ni naredil tako enostavnega. Trump seveda nima moči, da bi to popravil.
@pop- bode sam Bogec to porihtal..
Ni boga ...ostaja boga raja .
Moški in ženska - in to je to. Simpel ko pasulj. Doma pa naj bo kdorkoli karkoli, če to ne vpliva na splošno populacijo.
Če si naiven se ti res zdi tako.
niloda to velja samo v noriškem kraljestvu kjer vlada rdeči princ teme..
Če imaš pimpeka si moški, če ga nimaš si ženska. To je dala narava. Kar pa imajo posamezniki v glavi pa je drugo. Ne vem kaj je tukaj naivnega.
niloda kaj misliš, da narava ni zmotljiva..Ne daje samo rasne primerke kot jih je Hitler označil za ubermensh. Tiste drugačne pa je preganjal in moril v taboriščih smrti..Cigani, židi so bili del njegovih predsodkov.
Mene pa še najbolj zanima kje bi dobil podatek koliko denarja iz proračuna in pod kakšno pretvezo dobijo te ''multispolne'' organizacije. Sliši se, da imajo finančno podprte akcije s strani države po osnovnih šolah, kjer se otroci 9 razreda celo… ...prikaži več dotaknejo prave lezbijke..... Nekaj je hudo narobe, pa ne z nami ampak tistimi, ki oglašujejo nekaj kar narava ni ravno tako postavila. Pa če jim paše zakaj ne. Ampak forsiranje je fej in fuj, saj tudi jaz ne forsiram da vsakdo prdi po kosilu, meni paše.
Pri nas so tretji spol.....posranci! Kruhoborci...
Vprašanje za dekanja-njo filozofske fakultete, ja, tam je spolov več, zato mora vložke in tampone v moška stranišča nastavljati, ha,ha,.... ni čudno, da zblojenci hodijo ven iz te greznice in nam hočejo prati možgane.
popravljam dekana-njo
Ob prvi priliki grem na toti fkas, na stranišče- čakam da gre tudi kaka dečva- in grem stoje scat v školko, s poudarkom na čim glasnejšem žuborenju slapu..
Sedaj pa trol up.imena že ugotovitve Zale Klopčič ponavljajo. Neprecenljivo kakšen možganski trust ima Janševa propaganda.
Pri nas pa ga komaj uvajamo...hehe
Trump je ekstremist, toda glede tega ga pa podpiram. Odličen zgled vsem ostalim državam/narodom.
Moraš biti zelo poseben aktivist, da podpiraš ekstremista in to celo priznavaš. In takšni nimajo podpore..👎
Spoli so trije: ženski, moški in kastrirani, ki so jim včasih rekli evnuhi! Enako je v slovenščini.
Dejansko sta dva. Evnuh je le izpeljanka psihično motene osebe ali kazen za posiljevalca.
Evnuh je vsekakor moški.
Toma o primarnih spolnih znakih se ne posvetuj z zdravnikom ali farmacevtom ampak, s P.Ruparjem. On se med janšisti najbolj spozna na mednožja.
Končno nekaj pametnega.
A bejš no. ? Kakšna ugotovitev !
Trump mi postaja všeč. Tudi sam se glede trenutne politike v državi vedno bolj nagibam iz leve proti desni. To so verjetno hoteli. Pamet na prvem mestu.
Ti se nagibaš k spremembam up.imena..Aktivisti pa morate po defoltu podpirati Trumpa, ker vam je to Vodja zaukazal..
Dobrodošel na strani zdravega razuma!
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Kakšno pravico si lastijo posamezniki, da odločajo o usodi tistih, ki za svojo drugačnost niso imeli vpliva.
Dump je kot izgleda degradirana opica!
Trump je dvospolnik.
ti pa 100% X
Trump je shizofrenik potreben zdravljenja .
Leon, prepozno bodo spoznali...pekel se je že začel...
Trump zagotovo ni diht v glavi..