Šport /sport/kolesarstvo
30052 ogledov

Trije favoriti na tleh, konec za Rogliča, Vingegaard se ni pobral

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Zoran
    StarMačk 17:53 04.april 2024.

    Tu bi morala policija za organizatorja podati ovadbo za opustitev dolžnega ravnanja v prometu! Če samo pogledamo na katerem mestu se je zgodil padec in kakšno zaščito je uporabil organizator je vse jasno! Globok jarek, velike skale dva, tri metre ...prikaži več za jarkom, debela drevesa pa le malce dlje v notranjost izhoda iz ovinka in vso to nevarnost je organizator zaščitil, reci in piši, le s par metri blazin, definitivno pa ne več kot 5m! Halo!? Glede na vse, če tudi nadaljujejo, je z regularnostjo konec!

  • rd2dmk2 18:18 04.april 2024.

    jest gledam vodilnega in vidim kaj.. pelje se in gleda nazaj pa mu nič ni. z eno roko vozi z drugo nekaj maha. dragi moji. kolesartvo je šlepanje. je spet se je eden šlepal in zabil drugemuv bicikel. pika. p.s. ...prikaži več gokejsti imajo kot britev ostre drsalke. je eden je pred kratkim drugemu prerezal vraz med tekmo. boste tud tu rekli organizatorji morajo poskrbet za varnost. ja no najboljš da dajo ob profi jogije pa da bo mir, in bodo nabijal do konca in še ćez. p.s. 2 sta umrla v triglavski steni.

  • Avatar Zokispoki
    Zokispoki 17:31 04.april 2024.

    Ta komentar sem že takoj po padcu oddal na včerajšnji prispevek: "Očitno so organizatorji letošnjo traso speljali po ledu, ne pa po primernem asfaltu in s tem uničili dirko. Današnji hud padec skupine v kateri so bili vsi vodilni tekmovalci ...prikaži več in to spet na suhi cesti in enem izmed ovinkov, je terjal odstop vseh treh glavnih favoritov, Primoža, Remca in Jonasa, ki jo je očitno še posebno hudo skupil in še koga. Škoda, ker dirka je tako uničena in kaj bi šele bilo, če bi cesta bila mokra!?"

    • rd2dmk2 17:45 04.april 2024.

      ja no slovenski policaj bi rekel- prilagodite voznjo razmeram na cestišču...

    • Avatar Zoran
      StarMačk 18:04 04.april 2024.

      To ni prava poanta, organizator bi glede na okolico, moral ta ovinek veliko bolje zaščititi, kajti moral bi pričakovati, da tam lahko lahko pride tudi do skupinskega padca, pa če tudi bi padel le Jonas, ter skupil kot jo je! ...prikaži več Večina kolesarjev je dobila poškodbe od tistega kar jih je pričakalo, ne pa padca! Današnja nesreča je bila iz vidika varnosti kolesarjev povsem nekaj drugega, kot tista včerajšnja v kateri jo je prvič skupil Primož ali katera druga, ki se je na tej dirki zgodila prej...

    • Toma 18:05 04.april 2024.

      Točno tako!

  • Avatar Pantani2
    Pantani2 19:58 04.april 2024.

    Tour bo osiromašen,Jonasa definitivno ne bo,Remco,tudi če se pozdravi do začetka Junija bo premalo časa za ponovno pripravo na Tour,še najbolje od vseh udeleženih jo je odnesel ravno Primož,ki mislim da nima nobene resne poškodbe,vsaj po videnem!!! Situacija je sedaj ...prikaži več taka,da ima Pogačar praktično odprto pot,da ponovi Pantanijev podvig iz leta 1998,ko je osvojil tako Giro kot Tour. Primož srečno naprej.

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:39 05.april 2024.

    Smo spremljali dirko,zdaj je ne bomo več,sporočamo organizatorjem in eurošportu tv

  • Idioti 18:26 04.april 2024.

    Kot sem včeraj rekel , vaška dirka kolesarji pa svetovni vrh ! Absolutno neodgovorno oz. strašljivo je dejstvo , da niso umaknili skale iz ovinka , če že slame niso mogli postaviti , morali so pa oboje . ROGLIČ je ...prikaži veče imel pa tako SREČO m, ker je končal v kanalu , pred trkom v zaključni zid kanala , pa ga je rešil nekdo pred njim , na katerega je potem padel ROGLA . SRAMOTA vseh SRAMOT .

  • Idioti 18:42 04.april 2024.

    Prekinejo dirko in čakajo na mogoče nadaljevanje !!!! Dobro vedo , da je Baskije konec, ne oni pustijo mokre kolesarje , da zmrznejo , dokler se oni ne dogovorijo . Kdo ve , kako je mrzelo moker potem nadaljevati dirko ...prikaži večo , ravno za dobit pljučnico ! GROZOTA nesposobnosti organizatorjev !

  • Idioti 19:01 04.april 2024.

    Zakaj je prišlo do padcev v 3.in 4. etapi. Ekipe niso vzele dirko zares ampak se šle kdo bo koga zajebu . Kje ste videli , na kateri dirki , da je po 2 , 3,4 vzponih na kupu še ...prikaži več zmeraj 200 kolesarjev . Tale zadnji padec po klancu navzdol , cesta komaj za 2 avta , nori 200 njih , kot da so na AC z 70-80 h . Enostavno , na vsej dirki ni bilo prostora niti je organizator mislil , da bodo po klancih navzdol še vsi na kupu . Na kupu so pa zaradi neresnega odnosa do dirke .

  • Toma 18:04 04.april 2024.

    Hitrost vožnje je treba prilagoditi razmeram na cesti. Tabulari so narejeni za čim manjši kotalni upor in ne ža ”polaganje” ovinkov! Ko traži, ta dobi!

  • HayekF 21:15 04.april 2024.

    Roglič ne zamudi priložnosti, da bi na vsaki večetapni dirki padel.

    • Avatar Pantani2
      Pantani2 06:29 05.april 2024.

      Ti ne zamudiš priložnosti za neumne komentarje na nivoju IQ25!!!

    • HayekF 14:43 05.april 2024.

      Pa me demantiraj, da je odvozil kako večdnevno dirko brez padca. Giro 3x, zadnji Tour 1x, Baskija 2x, ... . Pa navijam za Roglo, samo sem vsakič v strahu, da pade.

    • HayekF 14:45 05.april 2024.

      Se popravljam zadnji Tour 2x (sem spustil uno z plakatom).

  • Idioti 18:36 04.april 2024.

    V kakšno ekipo je prestopil Rogla, pa jaz jim ne bi dal otroka vahtat, kaj šele 3. na svetu . Rogla , tale ekipa, te ne bo pripeljala na nobeni dirki do konca, ker enostavno ne znajo ščititi vodilnega, kaj ...prikaži več šele kapetana. Bora je izbrala za pomočnike ene mandelce , ki nimajo kaj delat v tem času . Ni šans , da prideš skozi 21 etap TF . Ni šans . Tle si bil 2/3 dirke na tleh in moli boga, da si padel na mehko ! Nesposobnost vseh se je pokazala že v 1. etapi, ko na TV niso imeli zmagovalca kronom

    • Idioti 19:19 04.april 2024.

      Posebno vprašanje pa je , kako so skozi ožino in ovinkom 500m pred ciljem, mislili spraviti 200 kolearjev naenkrat !

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.