Slovenija
7517 ogledov

Sredi dneva razgrajali na vlaku in žalili osebje

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    mahatma2 16:58 02.november 2022.

No jaz sem enemu mulcu na vlaku , ko mi je prišel na vrh glave malo nos navil. Ozmerjal me je potem še sprevodnik , mulc pa je javil na policijo. Na sodišče sem prišel z podpisom prič , da ...prikaži več da je bil mulc neznosen in bi si zaslužil , še kaj več in to mi je pritrdila tudi sodnica. Seveda mulca ni bilo na obravnavo in zadeva se je zato na tem mestu zaključila brez posledic zame. Drugače povedano , na vlaku je bil korajžen , nato pa mu je padlo srce v hlače. Za take je še najboljša gumijevka.

• bobubob 17:57 02.november 2022.

In ko bo prišel sprevodnik z dela, ga bo pred hišo že čakal mulc in še deset njegovih mladoletnih prijateljev da mu bodo družno navili ušesa. Ker mladoletni, sploh pa pripadniki nekaterih etničnih skupin, tule sploh ne morejo storiti kaznivega ...prikaži več dejanja, se bo štorija naslednji dan ponovila. To je realnost v tej pravni državi, ki jo vsakodnevno doživlja neposlanski plebs - čas je, da te dosežke pravne države s svojimi volilci delijo tudi pos(t)lanci.

Antikrist1 16:47 02.november 2022.

Ubogi policajčki. Komaj so obvladali 19-letnika in dva mladoletnika. V času fašista Hojsa so policaji postali povsem pomehkuženi, hehehe.

• rd2dmk2 18:26 02.november 2022.

naslednjič na pokličejo namesto policajev Hojsa, Grimsa in Mahniča. pa naj se združno zmenijo. sam mene močno skrbi da potem združno ne bodo vsi skupaj nadlegovali potnike.

• fd6ed3e905bafe216a5ed40d8a388ad1e43fa35b 19:18 02.november 2022.

CIGANI..... KR fajonki domov jih peljite

Leon 19:44 02.november 2022.

Misliš na volivce SDS iz JV Slovenije ?

• fd6ed3e905bafe216a5ed40d8a388ad1e43fa35b 12:33 03.november 2022.

dobr veš kere mislim. tiste, ki še po 30 letih socializma in CSD-ja ne znajo slovensko in se nočejo naučit. avtohtono romsko prebivalstvo JV Slovenije pa me ne moti. Vedno so bili in vedno bodo. Nenazadnje so jih tvoji partizani ...prikaži večni pobijali, vaš Zoki pa jih noče pokopat.

Leon 17:44 02.november 2022.

In kaj počne kondukter na vlaku ? Kaj če bi muloti koga napadli kot so Grimsa ? Ali bi SDS zahteval ,da jih zavaruje policija ?

• Timuy3633 14:46 20.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.