Slovenija
14 ogledov

Trojica v spopadu za prvo mesto

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Fertel 22:16 24.oktober 2011.

    Banda pokvarjena. Samo prodajali bi podjetja, ki v normalnih državah nosijo zlata jajca v proračun. Nadzor raje uvedite, da ne bodo kradli iz njih, pa uštimajte, da se bodo lopovi zaprli. To pa ne... Virant, Jankovič, Janša itd... saj ste ...prikaži več bili zraven, ko se je Slovenija rinila v blato. A zdaj bi jo pa iz blata vlekli, pa dajte no... Za kakšne bedake pa imate narod?

  • hokejist12 10:09 24.oktober 2011.

    Če pogledamo kaj jim je skupnega tem trem. Zanimivo se Janša in Virant ločita po tem, da bi Janša obdržal 25+1 delnico, medtem, ko bi Virant prodal vse, kar se mi ne zdi smiselno, saj nam ob takem ravnanju sledi ...prikaži več scenarij madžarske, ki je postala sužnja tujega kapitala. Družinski zakonik, zakaj ga Virant podpira na vem, si pa zna,m predstavljat, sploh če tiste zugodbice držijo, potem je kristalno jasno, zakaj ga podpira. Janša zagotavlja tradicionalne, nekoliko konzervativne poglede na to temo, kar je za našo družbo, ki hočeš nočeš , temelji na krščanskih vrednotah. Kdor to zanika, pač laže sam sebi. drža Janeza Janše je pravilna in edina možna, saj s tem ohranja stik s svojimi zvestimi volivci, ki zagotovo povečini gojijo krščanske vrednote, katere glavna celica je družina v starem-klasičnem smislu.

  • napetastruna 10:21 24.oktober 2011.

    Še najbolj mi je všeč program SDS,kajti ima rešitve,ki so realne in se lahko primerjajo s tistimi državami ki so gospodarsko,lahko tudi držbeno,uspešne v Evropi! Sploh pa, da ne omenim družinskega zakonika,k ga v celoti zavračam,pa prosim ne mi o ...prikaži več moderni družbi in demokracijo,k to nima čist nč s tem,to je pojem liberalizma,ki itak temelji na tem,kdo bo s tem pridobil in ne s tem,kakšne bodo posledice le tega,narava je pomoje imela že plan,zakaj ustvariti oba spola kajne? in ali si predstavljate psihično trplenje tega otroka v osnovni mogoče tudi srednji šoli?

  • modem350 21:46 24.oktober 2011.

    Se pridružujem trditvam, saj trenutno na slovenskem politčnem prostoru predstavlja prave rešitve samo SDS... Ostali "showi", ki se pojavljajo kot nove stranke niti približno ne morejo vodit države uspešno, saj v osnovi kadar se ustanavlja nova stranka oz. družba je ...prikaži več potreben daljši proces, da se stvari utečejo, da spoznajo način dela... Časa in ugotavljanj kako, kdo in kaj dela pa Slovenija nima.. Treba je ukrepat takoj z vnaprej določenimi rešitvami.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.