Slovenija
170 ogledov

Trpičenje: Gre za ljudi, ki smo jih po starem izrazoslovju imenovali psihopati

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Gigiiinjo 22:34 11.december 2016.

    če bi vam povedal kaj se dogaja v trgovskih centrih da se pred kupci dere na delavce in se jim jebe mater samo ker ima človek slab dan

  • hpet 08:04 12.december 2016.

    Ne me narobe razumet, to je vsekakor problem. Vendar pa ni vse tako črno belo. Ogromno ljudi danes nima nikakršnih delovnih navad, enostavno noče delat, ali pa svojega dela ne obvlada. Ob vsakem najmanjšem pritisku pa se jim zdi da ...prikaži več se nad njimi vrši sila in pričakujejo, da se bo z njimi delalo v belih rokavičkah. Tudi to je problem.

  • a04fcc1478065fdf1a95135fefb1e4e18500f9f6 20:35 11.december 2016.

    V praksi pa to izgleda tako. Recimo da ima mož zaposlitev za nedoločen čas, žena za določen čas, ali pa priložnostno ali paje nezaposlena. Imata familijo - otroke, kredit.... Potem pa se začne mobing - mož ne more zapustiti službe, ...prikaži več saj je edini vir stalnega prihodka, da se pač družina ne bi znašla v še večjih težavah. Tako ta mobing prenaša mesece, leta, dokler ga zdravje in volja popolnoma ne uničita. Seveda pa delodajalec še naprej vrši mobing - bom pa drugega našel, če ti nisi sposoben. Ker v Sloveniji primanjkuje delovnih mest, in vsi gledajo zgodovino bolniške odsotnosti, je potem skoraj nemogoče dobiti drugo delo. Med drugim so šikanirani tako na dnu z energijo, da tudi če bi hoteli oditi, enostavno ne zmorejo poleg šikaniranja še iskati službe. Pa imamo spiralno shemo NAVZDOL! Najhuje pri tem pa je, da se delodajalci tega zavedajo in namenoma tako izkoriščajo in šikanirajo delavce, ker vedo, da so delavci stisnjeni v kot.

  • watcher 07:13 12.december 2016.

    Tudi zavod za zaposlovanje izvaja mobing. In to kar konkretno. Konstantne grožnje, da te bodo izbrisali iz eveidence, če ne boš naredil vsako neumnost, ki jim pade na pamet.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.