Bebavi Tramp misli, da bo z grožnjami vodil svet. Ne zaveda se, da je vse bolj osamljen, zavezniki ga zapuščajo en za drugim. Z grožnjami in nasiljem si ne moreš pridobiti spoštovanja in naklonjenosti. Do kdaj bodo Američani še prenašali tega kretena.
Nova neumnost Dumba... ""Kitajci bodo v Kanadi prepovedali hokej in ukinili Stanlyjev pokal. Ne, ni prvi april in ne gre za fake news. Gre za trditev oziroma napoved ameriškega predsednika Donalda Trumpa."""
Ender, ne seri, da si ne bom se jaz tvojega sposodil. Ze tako imas enega majmuna za posnemovalca, se mi zdi, da je tinto ali soljatar. Jaz ze vem zakaj navijam za oranžnega. Ker imam od njegovih norij korist. In… ...prikaži večn ker jebe pokvarjene licemerne hinavske liberalne elite, od katerih se mi obrača želodec.
Tegale cirkusanta se bo svet počasi naveličal.
Se ga je že,samo Oranžni je takšen idiot da tega ne razume,oz.ga nič ne briga.
Bebavi Tramp misli, da bo z grožnjami vodil svet. Ne zaveda se, da je vse bolj osamljen, zavezniki ga zapuščajo en za drugim. Z grožnjami in nasiljem si ne moreš pridobiti spoštovanja in naklonjenosti. Do kdaj bodo Američani še prenašali tega kretena.
Canucks vrzite vi most v zrak, pa naj se Trump in njegovi sami s sabo zajebavajo.
Trump toži tudi Chucka Norrisa .....😁😁😁
Še vedno govori in počne, kar ga je volja. Pozablja pa na lastno zdravje, ki ga počasi zapušča. Karma in fortuna ne izbirata..
Ali je Grenlandijo pozabil zavzet? Ma nič ne naredi do konca😀
Veliki otrok je skregan z razumom. Ali bodo kdaj volivci spregledali..
Nova neumnost Dumba... ""Kitajci bodo v Kanadi prepovedali hokej in ukinili Stanlyjev pokal. Ne, ni prvi april in ne gre za fake news. Gre za trditev oziroma napoved ameriškega predsednika Donalda Trumpa."""
Daj Trampl, naredikak nov cirkus! Zlato ne gre nikamor!
Iz ust si mi vzel
Takšne stvari prihajajo zgolj iz ust kletnih profilov..Ko ne gre drugače pa še imena drugih profilov prirejao..
Ender, ne seri, da si ne bom se jaz tvojega sposodil. Ze tako imas enega majmuna za posnemovalca, se mi zdi, da je tinto ali soljatar. Jaz ze vem zakaj navijam za oranžnega. Ker imam od njegovih norij korist. In… ...prikaži večn ker jebe pokvarjene licemerne hinavske liberalne elite, od katerih se mi obrača želodec.
Bravo oranzni. Le tako naprej. Vec dreka kot mešaš, bolj gre premozenje gor. Btw, kaj je zdaj z grenlandijo? Si se mal usral? Taco.
Marš, ćefur smrdljivi! Spizdi nazaj od koder si prišel!
ove kanadčane je treba jeeebati i nič jesti dati, Ampak jaz budem volio golub i ne janeza prdovšeka
Kretenus balkanus.
maček.. Kretenus animalus