Svet
274 ogledov

"Trump je dosegel limit"

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Jernej65 13:41 19.januar 2026.

Evropa bi morala ostro in odločno ukrepati. Združena je močnejša od tega narcisa. Tramp je že sam dejal, da ne mara slabičev. Udariti po njem z vsemi možnimi sredstvi, potem ga bodo Američani sami fentali, saj se mu je popolnoma ...prikaži več utrgalo in dela preogromno škodo Ameriki.

• tinto 15:14 19.januar 2026.

hlapec jernej možeš ti in tvoji slovenački somišljeniki in vsi evropski komunjareki samo da ga dobro popušite Gospodinu TRUMPU, to je tudi vse kar lahko naredite

• Jernej65 16:01 19.januar 2026.

Tramp si ga bo sam popušil, ti si mu ga že davno bedak.

• tinto 17:51 19.januar 2026.

hlapec jernej ,, kolikor vem ga da ti in tvoja mama družno pušita migrantom, vidva sta prava pušača,, ampak vseeno sta paceka

• Jernej65 17:53 19.januar 2026.

Bebček tinto, na srečo živim v okolju, kjer ni migrantov. Če jim jih ti vlečeš, je to tvoj problem in ne obremenjuj nas ostalih s tem.

• tinto 15:11 19.januar 2026.

Menda Gospod Putin že določa tarče po Evropi, Veste G Putin bo hud če boste čez njega grdo pisali, Pa kaj veste nekdanji KGB in naša Udba sta še tudi v dobrih odnosih,, Jaz navijam za Ruse,, dragi moji Rusija ...prikaži več ni več komunajzerska rdečkasta dežela, ampak urejena spoštovana svetovna kapitalistična demokratska velesila,, In za velesile se navija ...MAR NE Jaz navijam za AMERIKO; RUSIJO in KITAJSKO

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.