Svet
69 ogledov

Trump: Napad na Sirijo sem odobril, ko sem jedel čokoladno torto

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • principiumnovum 12:28 13.april 2017.

    Če bo to trumpovo teslo zakuhalo III. svetovno vojno z Rusi in Kitajci, moramo Slovenci tisti kratek čas, ki bo na razpolago, preden vsi pocrkamo zaradi radioaktivnega sevanja, pametno izkoristiti preostanek časa in z motikami potolčt vso eldeesarsko navlako v ...prikaži več Sloveniji, da ja ne bi kdo od teh drekov slučajno preživel. Da jim j.b.m mater eldeesarsko! Kar se pa Asada in sarina tiče, to so le pravljice za otroke. Če ga je res kdo uporabil, potem so ga sigurno američani ali pa njihovi zavezniki, da so imeli izgovor za bombardiranje. Če bi Asad res bil takšen diktator, kot ga prikazujejo ameriški mediji in Žurnal, potem se vojaki ne bi toliko let borili zanj in za Sirijo. V tej vojni je umrlo že vsaj pol milijona sirskih vojakov (brez civilistov) in še vedno se srčno borijo za Asada in Sirijo. Povejte mi, kdo od vas bi se bil pripravljen boriti za slovenske eldeesarje, pedofile in ostale pokvarjence na oblasti?

  • Tupamaros 08:14 13.april 2017.

    Predsednik, ki ima jajca. Predsednik države, ki svojo moč ne kaže s teroriziranjem svojega ljudstva, kot to počneta Asad in njegov podpornik Putin.

  • Avatar praufo
    praufo 10:17 13.april 2017.

    kdor je že uporabil kemično orožje, si zasluži največjo kazen, ne vem pa če ga je uporabil ravno asad, kaj pa če ga ni, a so dokazali? ... če bi imeli interes, bi ta isis že zdavnaj zbrisali do konca, ...prikaži več ker pa imajo nekateri interes, da je vojna in jo mastno financirajo in nekateri mastno služijo, žal ne bo nič iz tega ... beguncev ne bo zmanjkalo

  • Avatar praufo
    praufo 10:51 13.april 2017.

    zanimivo kako večina predednikov v us potem ko postanejo izvršni, obrne ploščo, tudi tramp jo je moral, sicer bi ga odstranilil, vse te tajne službe so tako velike in močne, da delajo kar jim paše in kdor ne pleše po ...prikaži več njihovem, ga utišajo ali odstranijo, seveda pa še obvladujejo medije in folk nabašejo kar jim paše ... še enkrat bom napisal kje in od koga je isis dobil vso to orožje? kdo jih zalaga in kdo jih financira? g. tramp naj jasno in glasno razloži zakaj gre, potem pa nazaj na tortico ...

  • goldfinger 10:36 13.april 2017.

    Če nekdo vrže kemično orožje nad nedolžne ljudi in otroke zame ni več nobene pravne poti za kaznovanje. Bravo Trump. Si mislite kako izprijeni morajo biti nekateri, ko govorijo da napad Trumpa ni v skladu bla bla ..., obenem pa ...prikaži veča niti z eno besedo ne komentirajo ali kažejo razočaranje da je bilo uporabljeno kemično orožje.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 21:17 12.april 2017.

    Tegale novodobnega Duceja naj čimprej pospravijo,tko,kot so Kennedya,ker drugače bo cel svet v sranju zarad njega?

  • Nevtrino 06:40 13.april 2017.

    Ne bo držalo. Sklep je sprejel, ko je torta, prebavljena, odhajala... Upajmo, da ga bo v prihodnje pogosteje mučilo zaprtje.

  • tomislav 08:38 13.april 2017.

    Kaj se ni zadavil s torto, kreten.

  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 14:21 13.april 2017.

    Naj se čimprej ponovno zgodi 11. september in naj čimveč Američanov pocrka! Ameriška golazen nima pravice do življenja!

  • Avatar praufo
    praufo 16:40 13.april 2017.

    pretiravaš, so tudi taki, ki delajo cele dneve za mizerno plačo ali pa še to ne in ne vem kaj imajo oni s tem, ... no če bo tvoja želja izpolnjena, se bo tudi njihovo trpljenje prej končalo

  • Janez_53 10:18 13.april 2017.

    Trump vsak dan znova dokazuje, da ni primeren za predsednika države. Po mojem mnenju je precej bolan. Psihično.

  • BenX 10:44 13.april 2017.

    eni ste res tako butasti, da mislite, da bi Asad metal kemično orožje na civiliste medtem, ko skupaj z Rusijo zmaguje vojno?! in bi si na tak način nakopal nepotrebne probleme?? aleluja, ste pa res oprane glave... isis in ostale ...prikaži več teroristične skupine so že vsaj 4x uporabile kemično orožje in uporabo le tega hotele podtakniti režimu, da bi američani imeli razlog za posredovanje in nadaljno podporo teroristom. no ja, v bistvu je to vse to opravila CIA in izraelse tajne službe. uporabo kemičnega orožja sofinancirate in odobravate vsi tisti, ki ste na referendumu obkrožili za nato, ne pa Asad!

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 10:56 13.april 2017.

    BenX,pizda si ti pameten,a sem jest lahko tvoj prjatu??

  • jozicamurn 22:07 13.april 2017.

    Umetno obtoževanje kapitalistov v pomoč svojim kreiranim isisovcem. Američani so napadli brez dokazov in verjeli "belim čeladam", ki so isis propaganda. Retardiranec imenovan "goldfinger" hoče izjaviti nekaj pametnega pa mu ne uspeva, ker je za to potrebna več kot ena ...prikaži več celica v možganih, katere dodatno pač nima.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.