Svet
120 ogledov

Trump odrinil črnogorskega premiera

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • LukaMB 13:09 26.maj 2017.

    Ha ha.. America first! Zadaj pa so vsi pudeljčki in priskledniki, da se jim vrže kakšno kost. Bravo Trump, posnetek me je nasmejal, ker je to naredil ravno temu priskledniku, ki misli da je sedaj neko jajce, ko je njegova ...prikaži več mafijska država nelegalno (brez referenduma in vprašanja o pristopu k NATO) prišla v NATO mimo volje ljudstva in na podlagi velike korupcije v ozadju, ki so jo financirali predvsem muslimani-albanci-ustaši skupaj z zahodnimi partnerji in nato dobili zahtevanih 51% večine v parlamentu. V ČG živi več Srbov, ki so pod represijo mafijske strahovlade in niso mogli vplivati na potek pristopa v nobenem primeru. Toliko da veste o čem se gre za boljšo razgledanost.

  • Avatar Zala
    Zala 08:13 26.maj 2017.

    Teslo je teslo, čeprav je postal predsednik.

  • Tupamaros 08:21 26.maj 2017.

    Kaj se pa po črnogorsko obira.Zala spada med tiste,ki jih vsi odrivajo.

  • Avatar olor
    olor 08:45 26.maj 2017.

    Tapravi amerikanc, preko trupel.

  • Avatar skeptik
    skeptik 08:59 26.maj 2017.

    Poglejte njegovo Mussolini faco po odrivu. Pravi psiho.....

  • zdrej 09:05 26.maj 2017.

    Na žalost ogledalo vsaj polovice naroda, ki ga je izvolil.

  • goldfinger 09:09 26.maj 2017.

    Zakaj nihče ne pove Trumpu ki benti čez Nato da premalo plačuje, da moramo evropski davkoplačevalci plačevati ameriško tiskanje dolarjev manipulacije wallstreeta, in njihove izlete na bližnji vzhod. Saj Evropa nima potrebe da hodi tja

  • Avatar Dux_Ursus
    Dux_Ursus 09:10 26.maj 2017.

    OMB (OMG) kakšen kmetavzar! Če to počne vsem na očeh, kaj počne takrat, ko ga nihče ne vidi. Melanijo so pa polna usta kako je Trump nežen in šarmanten. Malo morgen!

  • Alen Jazbec 10:06 26.maj 2017.

    Idiot na kubik.

  • Jagijagi1 11:23 26.maj 2017.

    Kaka Mona! Uboga Melanija s takim BQM

  • MihaPu 12:49 26.maj 2017.

    Super da je naredil to temu mafijskemu predstavniku mafijske države, kjer je Milo zaradi droge in šverca cigaret obsojen v Italiji s tiralico, potem pa so šli v NATO brez referenduma ali volitev, ker vedo, da bi izgubili in ves ...prikaži več denar za promocijo NATO-a ter lobiji bi propadli! Meni osebno je zelo zelo lepo kar je Trump naredil, postavil je tega mafijskega ritoliznika tja kamor mu je mesto, v javno hišo v ozadju na izpopolnitev prakse za svetovno DIVO.

  • LukaMB 13:43 26.maj 2017.

    Ne vem, sem vprašal par ljudi iz ČG pa so rekli takole: "Ja tako pa je, ker se rine tja med močne države z večjim vplivom, dobil je to kar mu pripada, človek je mislil, da lahko hodi kot po ...prikaži več ulicah v ČG in se postavlja, tam te moči on nima in je lahko samo tiho ter dela tako kot delajo večji. Premajhni smo, da bi se postavljali v tem primeru pred ZDA ali ob bok ZDA! Poglej, skoraj je jokal, ker ga je tako osramotil in ubil njegovo vzvišeno ČG mentaliteto, kjer je kmetavz pomislil, da je s prihodom v NATO postal nekakšen svetovni vladar, ki lahko hodi z ostalimi kralji skupaj!". Dobeseden citat.

  • kapibara 09:23 26.maj 2017.

    Volja ljudstvaTako kot pri nas,kjer je manjšina izvolila in nam jih, večini, vsilila

  • dimnikar 13:15 26.maj 2017.

    Tip je psihopat, črno na belem dokazno brez najmanjšega dvoma. Zamisli si, kakšen vtis daješ s tem da ga podpiraš. On je vsaj umsko zaostal, tako da se mi smili, zate pa še nisem prepričan.

  • 89943da6c76f273b8ff347bd3224d5d4e3bf388c 13:55 27.maj 2017.

    Bolj zanimivo je to, da so na vrhu G7 ostali politiki zeleli sprejeti izjavo o mobilnosti beguncev, Trump pa jih blokiral in poudaril predvsem to, da ima drzava pravico varovati suverenost svojih mej in kontrolirati migracije. Na koncu bomo evropejci ...prikaži več hvalezni Trumpu, da bo obvaroval Evropo pred nasimi lastnimi politiki, ki so ocitno izgubili stik z volivci.

  • Bojker 15:01 29.maj 2017.

    Namesto, da bi začel obiskovati tečaje lepega obnašanja je rajši zavil v fitnes in si začel nabirati moči, da bi kasneje lahko svojo moč v rokah uporabljal pri rokovanju z raznimi svetovnimi politiki. Pri gledanju košarke po televiziji pa mu ...prikaži več je ostalo v spominu, kako nekoga lahko elegantno odrineš in se postaviš predenj. Zdaj lahko samo pričakujemo, kako bo nekega ubogega politika nokavtiral, češ, ja hudiča, kaj ne veš, jaz sem Donald Trump, predsednik ZDA. Upam, le to, da ga dolgo časa ne bomo gledali po televiziji in v ostalih medijih.

  • Bojker 15:01 29.maj 2017.

    Donald Trump je navaden KLOVN. Zanj so bile volitve in sama izvolitev za predsednika ZDA, ena sama IGRA, AVANTURA ..., nekaj novega, nekaj, kar do zdaj še ni probal. Lahko bi celo dejal, da je ameriški predsednik Donald Trump utelešenje ...prikaži več otročička Donalda Trumpa izpred šestdesetih let, le da je skakanje po peskovniku in delanje peščenih figuric zamenjal z vodenjem največje svetovne velesile. Ko se je zavedel, da je postal novi predsednik ZDA, je bilo že prepozno. Hitro se je znašel v kotlu ameriške politike, začel je na hitro sestavljati svoj štab, razni lobiji pa so prežali nanj kot jastrebi … Kaj se je vmes dogajalo, ne ve nihče.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.