Svet

Trump: "Ta 'nastop' je le 'pljuvanje v obraz' naši državi"

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Jernej65 12:03 09.februar 2026.

Če kdo dela sramoto Ameriki, jo dela bebavi Tramp. Naj se malo pogleda kako se norčuje iz preteklih predsednikov, ki so bili vsi po vrsti boljši od njega. Bebavi Tramp je daleč najslabši ameriški predsednik in največja sramota za Ameriko. ...prikaži več Sramujejo se ga že iz lastne stranke, saj bebavec nima več niti trohice razuma.

mahatma2 12:42 09.februar 2026.

Ne samo Oranžni, ki ubija ljudi in dela sramoto celemu svetu. sramota smo v končni fazi tudi ljudje , ker glede na dovolj resničnih informacij volimo barabe kot je Oranžni in naš Rdeči Janshari. Politika je pač znanost kako pridobiti ...prikaži več volivce da so ti politiki izvoljeni , potem pa počnejo v duhu demokracije kar jim na misel pride.

• Dieta 10:45 09.februar 2026.

Dumb looser

• Dieta 17:06 09.februar 2026.

V demokratičnih državah odstopajo s položajev. Anglija, Norveška. Seveda Trump ne bo odstopil zaradi povezav z Epsteinom...... Po njem so si vse izmislili sovražni mediji.....On bo postavil Great America again... nima on časa za te igrice.

Ruska_Zmaga 11:14 09.februar 2026.

Tip naj se najprej nauči govoriti angleščino!!! Kdo si da nik z imenom Bad Bunny, hja nekdo z nizkim IQ!!! Prav na živce mi gre že to vsiljevanje drugačnosti!!!

• jernej65 11:32 09.februar 2026.

https://youtu.be/Cuz3t3eUqVs?si=AQlhlND7IvdRloxc

• h4ck3r 11:31 09.februar 2026.

Sem pogledal celoten nastop...kaj za vraga je to? Mi lahko kdo pove katera zvrst? Tudi če je rap...raperji so in še vedno imajo posluh, tole pa je bilo prav mučno za poslušati. Pa ne bi se osredotočal na jezik, ker ...prikaži več so še vsi do sedaj bili melodični...tole pa...

• jernej65 12:53 09.februar 2026.

Reperji nimajo posluha in rap ni muska

• djdj 15:15 09.februar 2026.

Reperji le govorijo ob glasbeni podlagi in nimajo posluha.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.