Trump je norec ,ki bo uničil USA . Vse kar je ameriško in izraelsko bo postalo maščevanje iranskih borcev in žrtve bodo nedolžni ljudje .
Kam ta svet drvi ?
Mislim, da bo tokrat kar nekaj ameriških ladij končalo na dnu morja. Razen, če je vse skupaj dogovorjeno, da bo malo pokalo za rajo, v bistvu pa ne bo večje škode... Kdo ve, vse je možno.
Strinjam se, da je to formalno začetek 3. sv. Voje! Lahko se zgodi, da ameriçanom izzid ne bo všeč. Je pa billo pričakovano, kot sem večkrat povedal na tem portalu. Začelo košem rekel iz petka na soboto!
in na kraju bo zopet najebal ubogi narod tako kot pri nas v Žabjaku,, Cigamski šefi in politiki skupaj plešejo, raja pa najebe,Sem siguren da če pride do vojne bodo že prvi dan dobili pozive za regrutacijo cigani
Fifa že pripravlja novo nagrado za mir za največjega mirovnika vseh časov !
A je trump vojno v iraku zmagal?sam vprašam
Je le populist! Bomo videli!
katera diktatura med atlantikom in pacifikom ubija svoje državljane ? in ima jedrsko orožje !
Rusija!
Budalo
Trump je norec ,ki bo uničil USA . Vse kar je ameriško in izraelsko bo postalo maščevanje iranskih borcev in žrtve bodo nedolžni ljudje . Kam ta svet drvi ?
Verjetno bo prišlo do totalne vojne Irana z sosedi!
Obtoža, da Iran sam svoj narod pobija, v resnici se mu to pa v njegovi ''America great'' dogaja... aja, to ni važno... idiot...
Mislim, da bo tokrat kar nekaj ameriških ladij končalo na dnu morja. Razen, če je vse skupaj dogovorjeno, da bo malo pokalo za rajo, v bistvu pa ne bo večje škode... Kdo ve, vse je možno.
In to je začetek tretje svetovne vojne
Zamujaš, se je začela že zdavnaj, ko se je dosegla New York.
Ti Iranci so tudi amaterji,oni bi morali prvi napasti Žide ker vejo da bojo genoicidni Židi napadli.
S čim pa? Z avti in RPG-ji?!
Strinjam se, da je to formalno začetek 3. sv. Voje! Lahko se zgodi, da ameriçanom izzid ne bo všeč. Je pa billo pričakovano, kot sem večkrat povedal na tem portalu. Začelo košem rekel iz petka na soboto!
žide je treba iztrebit, škoda k Hitleju ni uspelo
Njemu še marsikaj ni uspelo ;-)
jezeran na kratko, shizofrenik, ampak verjetno to že veš , če pa si nepismen, pa prosi soseda, da ti prebere izvid
in na kraju bo zopet najebal ubogi narod tako kot pri nas v Žabjaku,, Cigamski šefi in politiki skupaj plešejo, raja pa najebe,Sem siguren da če pride do vojne bodo že prvi dan dobili pozive za regrutacijo cigani
Ti poziva ne rabiš, saj že imaš itak vso bojno opremo na razpolago..Smo ti jo plačali z vsemi nakazili za brezposelnost in otroke.