Svet
60 ogledov

Trump: ZDA se umika iz podnebnega sporazuma.

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar olor
    olor 08:28 02.junij 2017.

    V njegovem mandatu, se bo zgodilo nekaj groznega.

  • hpet 08:28 02.junij 2017.

    Če bi bila europa, azija in drugi složni, bi se morali začet pogovarjat o sankcijah proti zda.

  • Pepe007 08:50 02.junij 2017.

    Težko, ker v Aziji tako ali tako ne vladajo neki hudi okoljski standardi.

  • Tupamaros 12:14 02.junij 2017.

    Miro Cerar je zelo razočaran nad Trumpom. Bla bla bla. Tako kot Pariški sporazum. Trump ne spada med ovce, ker nima črednega nagona.

  • MajaB 09:00 02.junij 2017.

    Malce v razmislek glede dejstev o pariškem dogovoru.Trump je umik iz pariškega podnebnega sporazuma o klimatskih spremembah argumentiral z dejstvom, da morajo ZDA plačevati 100milijard $/leto v sklad za manj razvite. Trump se je odločil, da bo ta denar ...prikaži večnar namenil raje za ZDA, kjer bodo sami s svojim denarjem zmanjševali emisije v okolje. Skrb za okolje ostaja v ZDA prioriteta, samo denarja ne bodo dajali drugim.Se spomnite, kako so Beograjski pajaci silili Slovenijo, da je financirala manj razvite? Ti isti so potem leta 1991 Slovenijo napadli z letali in tanki...Na Trumpovo potezo se je Bruseljski globalistični pajac Juncker odzval s posmehom in grožnjami. Očitno spet ni bil trezen!V Sloveniji imamo pa težavo z 200 kemičnimi bombami tipa Kemis iz Vrhnike in ureditev tega mora biti naša prioriteta!

  • LukaMB 14:44 02.junij 2017.

    Se strinjam, MajaB je očitno nek zafrustriran musli-ustaš, ki hoče nam Slovencem povedati, da so spodaj predvsem glede na njen/njegov tekst Srbi živeli od Slovenije. Prosim lepo, hahaha. Dejansko nimamo nič v primerjavi niti s Hrvaško, Srbijo in pomoje tudi ...prikaži več glede na Bosno po potencialu. Zdravstvo in šolstvo ter pridobitev ustrezne izobrazbe, so pri nas edino na kar se lahko sklicujemo in na kar smo lahko ponosni. To so naši znanstveniki in kirurgi ter izobražena mladina s svojimi svetovnimi projekti. Tudi oni bežijo v ZDA in v Nemčijo, saj jih premalo spoštujemo.

  • maresem 14:09 02.junij 2017.

    Zdaj je pa pokazal, da je kreten in idiot prve klase. Upam, da ga kmalu "pospravijo" ker drugače bo imel svet preveč škode.

  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 14:30 02.junij 2017.

    Vsaj vemo, kdo je odgovoren za globalno segrevanje! SMRT Ameriki!

  • MihaPu 14:33 02.junij 2017.

    Da ne govorim še o izvozu in izdelavi orožja, avtoindustriji, industriji gradbeništva, Samsung in Microsoft, proizvodnja lastnih smart telefonov z imenom Tesla, ...

  • sprehajalec 22:12 02.junij 2017.

    Naravovarstveni levičarji pa v jok, ne bo več milijard za talati.... Jih bo kitajec dal, 100 milijard. Izpušča v zemljo strup pa zrak, pa vodo in morje vsakodnevno, Trump bo pa dal denar za sanacijo tega? naj kitajec ...prikaži več ne spušča več brez filtrov pa uporablja vse, kar mora uporabljati Zahod.

  • sprehajalec 22:13 02.junij 2017.

    Ataaufiks, tebe bodo poiskali, tako kot se je tisti Štajerc znašel na sodišču, ko je grozil s smrtjo pred leti.... Potem je pa cvilil, da se je hecal, pa da ni tako mislil. pamet v roke, če je seveda to sploh še možno...

  • MihaPu 14:29 02.junij 2017.

    Tisti, ki mislijo, da je Slovenija financirala bivšo Jugo, naj jim povem samo tole v enem stavku: "Slovenija NI IN NIKOLI NE BO imela toliko EXPORTA in toliko rudnikov in toliko razvitega kmetijstva (Vojvodina: pšenica = moka, živinoreja) in toliko ...prikaži več naravnih dobrin (plina, nafte, bakra, zlata), toliko gozdov, in tolikšno ekonomijo, turizem kot jo je imela in kot jo ima danes Srbija, ki ima 9MIO prebivalcev za razliko od naših 2MIO". Ne delaj si utvar, da je Slovenija plačevala Srbiji in da se je denar stekal tja, to so v tvoji glavi naredili isti te, ki so nam pisali 25 letno zgodbo o uspehu z več IMPORTA od EXPORTA, kjer praktično nimamo NIČ in smo odvisni od drugih.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.