Ko se prvi zakon konča,življenje ni nikoli več srečno,je..š denar
Vprašanje je kdo je tle kriv
Anamarija je preveč pogoltna..300 000 dolarjev mesečno je pretiravanje..
Niti ne. Ko se v USA navadiš nanje, jih zelo hitro zmanjka.
Ker bo očitno živela v Sloveniji, je to kar velika vsota
Kaj se bo basala s suhim denarjem?
Garant se rada j.... v to lepo guzico
Od kod ji toliko denarja? Ok, retorično vprašanje ... Kot ekonomistka s 6/2 stopnjo v enem mesecu ne zasluži toliko, kot stane ura tega gospoda.
Dobro, da se jo je znebil.
si je dala hitro dva naklestiti, pras...a..., bo lažje prišla do svojega
Pravzaprav 3 leta prepozno. Bi bilo mnogo ceneje.
Od kje ji denar za odvetnike?
On jih bo nažogal🤣
kje pa bo sojenje????
cepci za minuse, to je vprašanje, odgovorite raje, če pa ne veš odg, pa se ne vtikaj
ne vem katerega cepca to moti, ker je velika razlika med sodiščem v RS ali keleforniji ok cepci
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 5.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
ODJEBI nategun !!!
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Ko se prvi zakon konča,življenje ni nikoli več srečno,je..š denar
Vprašanje je kdo je tle kriv
Anamarija je preveč pogoltna..300 000 dolarjev mesečno je pretiravanje..
Niti ne. Ko se v USA navadiš nanje, jih zelo hitro zmanjka.
Ker bo očitno živela v Sloveniji, je to kar velika vsota
Kaj se bo basala s suhim denarjem?
Garant se rada j.... v to lepo guzico
Od kod ji toliko denarja? Ok, retorično vprašanje ... Kot ekonomistka s 6/2 stopnjo v enem mesecu ne zasluži toliko, kot stane ura tega gospoda.
Dobro, da se jo je znebil.
si je dala hitro dva naklestiti, pras...a..., bo lažje prišla do svojega
Pravzaprav 3 leta prepozno. Bi bilo mnogo ceneje.
Od kje ji denar za odvetnike?
On jih bo nažogal🤣
kje pa bo sojenje????
cepci za minuse, to je vprašanje, odgovorite raje, če pa ne veš odg, pa se ne vtikaj
ne vem katerega cepca to moti, ker je velika razlika med sodiščem v RS ali keleforniji ok cepci
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 5.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
ODJEBI nategun !!!