Avto /avto/kombinirana
96679 ogledov

Avtodomi: Zaskrbljujoče novice

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 13:03 26.avgust 2022.

    Res, v tem norem svetu je sigurno najbolj zaskrbljujoča novica, da ni delov za sestavljanje avtodomov in prikolic. Noro!!!!

    • ico8 15:06 26.avgust 2022.

      Zaskrbljeni so samo rdeci kupci, ki ne vedo kam z nakradenim denarjem, seveda pa tudi tisoce delavskih druzin, ki so zaposleni v tej panogi! Ti si prav/a rdec/a zabita kamela(dvospolna)!!!

  • Dusan Radikovic 10:03 26.avgust 2022.

    S tem zapisom se pa nikakor ne morem strinjat. Kot tudi ne, da so avtodomarji smrt za turizem. Pri rezervacijah so po vašem tudi krivi omenjeni. Res drži da rezervacije postajajo v kampih problem. Ampak ne zaradi avtodomarjev, ampak zaradi ...prikaži veči mobilnih hišk, ki so drastično zmanjšale vse kampe za šotorišča in tudi za avtodomarje.

  • rd2dmk2 08:28 26.avgust 2022.

    avtodome je treba prepovedat. to je smrt za turizem. ti ljudje ne želijo plačat nič, zato ker imajo svojo bajto sabo. prenočevali bi kjerkoli,smetil bi kjerkoli, da ne omejam rezervacij. si zamislite turista, ki sredi najhujše sezone pride nenapoveda in ...prikaži večin hoče imet vse kar si želi, za povrh pa ne bi plačal ne turistične takse ne nastanitve. glejte te reveže, ki imajo 100k vredne domove, pa na parkirišču gostilne prežvekujeo svo obrok, zraven pa kurijo mašino, da jim dela oprema.

    • Pepe007 09:34 26.avgust 2022.

      Če je turizem pobiranje denarja brez, da bi ponudil resno storitev zato, potem so avtodomi dejansko smrt za tak turizem. Prideš, vidiš, kaj in kako je in če ti ni všeč, greš drugam. Če ti ni všeč trenutno vreme in ...prikaži več lokalni ponudniki nimajo temu primerne ponudbe (denimo ob obali bi večinoma samo "prodajali" morje, kar je ob dežju totalno brezveze), greš pač prej dalje. V Švici nisem opazil, da bi se avtodomarjev bali in branili. Imajo pa kaj ponuditi, ne samo postelje in malo narave.

    • h4ck3r 09:35 26.avgust 2022.

      Se strinjam, da bi se moral kar konkretno povečati nadzor, tako da tile z avtodomi, ne bi mogli parkirati in prenočiti kar kjerkoli ampak samo na urejenih in seveda za to plačljivih parkiriščih in pa kampih. No tukaj se pa ...prikaži več ne strinjava, saj avtodom v kampu stane enako kot prikolica ali šotor, pa tudi pred gostilno dvomim, da bi katerikoli gostinec pustil parkirati avtodom, vkolikor le ti ne bi bili gosti v gostilni. Vsaj po mojih lastnih izkušnjah je tako.

    • Pepe007 10:01 26.avgust 2022.

      Pri nas za storitev nič od nič kamp stane več kot marsikje po zahodni Evropi, kjer so kampi precej bolj urejeni in povprečna plača krepko višja. Da ne govorimo o tem, da marsikateri naš kamp, še bolj pa hrvaški, za ...prikaži več avtodom sploh ni primeren, ker do njega in po njem ni resne ceste, temveč kozje stezice in neporezane veje na drevju.

    • h4ck3r 10:41 26.avgust 2022.

      Pepe007...res je da naši in hrvaški kampi v veliko primerih niso primerni za avtodome oz. bolj velja obratno...saj imam raje prvoten namen kampov...šotori in prikolice, tiste na pavšalu in delavske...ne pa sedaj večino avtodomov in vsako leto večji in razgošnejši, ...prikaži več ter mobilne hišice s 5 zvezdicami...je to potem še kamp? Za vse te se uredi parcele brez dreves in širokimi cestami za dovoz, saj vse ostalo tako imajo vgrajeno in zraven.

    • Pepe007 11:08 26.avgust 2022.

      @h4ck3r: pavšalisti = ciganska naselja. Res je, nekomu je to všeč in zalo popestri izgled nekega turističnega kraja.

    • h4ck3r 11:37 26.avgust 2022.

      Pepe...tudi pavšaliste lahko omejiš in urediš, da izgledajo te parcele estetsko. Sem tudi sam nasprotnik nekakšnega "ciganskega" naselja, v stilu...namesto da vržem doma stran, odpeljem na pavšal parcelo...enako pa sem nasprotnik tlakovanih ali asfaltiranih parcel v kampih z kanalizacijo in ...prikaži več sat priključki, kjer bi naj bilo naravno okolje...dovozi da (ajde voda/ elektrika še gre), parcele pa naj ostanejo naravne.

    • rd2dmk2 14:06 26.avgust 2022.

      vidva.. ne pozabit na Šobec ki je špica. tudi nekaj kampov na hraveškem poznam kjer je top. ampak vidva, lani sem bil nekaj krat na Pokljuki , saj vesta borovnice in jurčki, ob sedmih zvečer je vsaka smreka imela svoj ...prikaži več avtodom. in glede južne, ja sem se kregal letos že k kakim ducatom ducat kemperji, ki hočejo na cestah do trevnikov in njiv lepo preživet počitnice. redarji.. ja je treba bit čim bolj daleč stran od teh novodobnih okupatorejv, ker so zelo naslilni. kamperji, ne redari.

    • ico8 15:17 26.avgust 2022.

      Vidim, da skoraj vecini ne ugaja malo ugodja in cistoce. Kolikor vem, je v okolici Novega mesta se kar precej praznih "sotorisc" brez vode in elektrike, torej!???

    • rd2dmk2 20:07 26.avgust 2022.

      ico8 hvala za namig, bom poslal tja vse avtodomarje. p.s. danes sem spet enega zasačil pred gostilno, na njenem parkirišču, sam pa kosilo na livadi ob reki..in posodo pomit v čisti gorski reki.

    • rd2dmk2 20:16 26.avgust 2022.

      pepe007 največji avtodomi imajo garažo za mali avto. poleg tega vozijo sabo kolesa , čolne, in še kaj. pride tak tip v posočje kaj rabi od domačina? 20m2. ne bo šel nikamor ne na rafting, ne bo si sposojal koles, ...prikaži več nič ker ima vse sabo ? in ko bo odšel bo v bližnjem ekološkem otoku pustil par vreč s smetmi. niti turistične takse ne bo plačal.če bo sreča mila in sezona prava bo narabutal kmetijske pridelke paše na šverc kako ribico upeca in lohk tudi gobice nabere. kaj še rab več ? aja kuro povozi

    • ico8 18:14 27.avgust 2022.

      RD2- Tipicno misljenje Slovencev, Zlovencev in se bolj cefurjev. Vsi, vseeno kaksni zakoni, so verjetno napisani v Zloveniji samo zato, da se najde pot okoli, nad ali pod njimi. V bistvu je najbolj vazno, da se ga "zjebe", da "mene ...prikaži več pa ne bo nihce jebal" itd., itd.! Bravo, edinstveni narod smo, no ja, vsaj to... Krivi so seveda vsi drugi: sosed, auslenderji, prasice kapitalisticne bogate... V morje z njimi, a ne?

    • rd2dmk2 21:31 27.avgust 2022.

      ico8 verjetno, iz tebe govori podzavest. jest v življenju nikoli ne počnem tega kar ti opisuješ. je pa res da imaš precej prav, kajti precej vas je podobnih tvojem opisu. seveda ne mislit da so tujci izjema. verjetno še nisi ...prikaži več srečal tujega turista, ki bi ti rekel, kako me je sram , nisem mogel plačat parkirnine, lahko vam domačinu podarim dvojno vsoto, eno nesite pobiralcu, drugo pa obdržite.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.