Slovenija
19 ogledov

Tudi SDS z osnutkom koalicijske pogodbe

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Darko 11:24 23.december 2011.

    KUKULELE koalicija je še brez koalicijskih partnerjev v parlamentu poskrbela za presenečenje, ko poslanci PS jankovića sploh ni vedla kaj se dogaja.

  • mirko 13:21 23.december 2011.

    Janković trdi da bo javnost presenečena. Domnevam, da bo Janković prekinil sodelovanje za zaledjem (Kučan, Stanovnik,...). Mogoče bo šel celo tako daleč, da iz svoje stranke ne bo postavil nobenga na ministrski stolček. Pusti mo se presenetiti. Če bo to ...prikaži večo naredil, bo v krogu elite in Ljubljanski centralistični sili zavreščalo. Ne malo polen bo dobil pod noge.Dejstvo je, da srbi v Jugoslaviji nikoli niso marali komunistov.

  • Darko 15:11 23.december 2011.

    če tvoj zapis drži potem je poslanković ponovno dokazal da je politični analfabet

  • Darko 15:19 23.december 2011.

    Če ŽERJAV kljub obljubi vstopi v jankovičevo vlado, mu predlagam, da že sedaj zaćne iskati službo, ker ga bodo volilci ob prvi priložnosti nasadili. Sicer ne razumem kdo sploh sestavlja koalicijo Virant ali Janković. No slednji jo nespretno to je jasno.

  • solakola15 18:11 23.december 2011.

    Komi čakam, da dobim možnost za zaprositev tujega državljanstva, da se slovenskemu odrečem! Pozdrav iz Avstrije!

  • nostradamus 18:11 23.december 2011.

    burleske zalostno je ze vse skupaj pomladne stranke naj stopijo vkup in drzavo popeljo iz krize dovolj je bilo zakulisnih igric in botrov iz ozadja pahor kolikor je se imel kredibilnosti jo je izgubil ko je pocepnil pod pritiski in ...prikaži več odstopil od kandidature za predsednika DZ pod cigavimi pritiski niti ne bom navajal

  • 1111 10:12 24.december 2011.

    ...gre za pokvarjenost JJ in Viranta!!

  • Glas-ovir 12:08 23.december 2011.

    Vsak povprečen Slovenec ve, da če gre Virant (in kdorkoli drug) skupaj z Jankovićem, je politično mrtev. Mogoče je pa to njegova vloga, ki mu jo je namenil kućkin sin. Ne verjamem, da bi bil Virant tako naiven, da bi ...prikaži več nasedel na balkansko zahrbtno leporečje. Tukaj mora biti nekaj zadaj. S čem ga pajac iz Murgelj drži za jajca? In s čem drži narcisoida Pahorja? Tako ponižujoče podrejanje ni niti naravno, še najmanj pa podobno egotripačem kova Virant in Pahor. Če bi želela obdržati svoje osebno in politično dostojanstvo, bi morala več hrenovk pojest, bi rekel Kahl.

  • Tomislava Ule 22:50 23.december 2011.

    VOLILI SMO LEVE, NE JANŠO, VIRANT PA JE PODALJŠANA ROKA JANŠE.ŽE PRI SOOČENJU JE OČTNO, DA JE VIRANT NA JANŠEVI STRANI, KAKORKOLI, SE ZAVEDATE, DA MANIPULIRATE Z NAŠIM DEN ARJEM, RES STE ENE BUDALWEO NI PRI NAS NI KRIZE.

  • tralala 14:51 23.december 2011.

    Odgovor je na dlani. Tisto stranko, v kateri ni potrebno razmišljati. V stranki gologlavega pučista vse odloči führer.Vsak od katerega slišim izraz: komunajzer, udbaš, palček iz murgelj, zarota, je zame en navaden boombar, ki je nasedel gologlavemu primitivčku.

  • bluesky 11:08 23.december 2011.

    Meni res ni jasno kako zgledajo ta pogajanja za vstop v koalicijo. Že res da vsaka stran ima nek prostor popuščanja. Ampak kot jih poslušam niti približno ne zgleda da bi prišli skupaj. Jasno mi pa ni to kaj se ...prikaži več pol tri tedne menjo. En dan vsi "skregani" nazarazen, drug dan pa nova pogajanja kot da ni nič. Morbit pa bo al kaj si mislijo. Res ne razumem. Drgač pa nikol nism mislu da bom to izjavil. Zgledujte se po južnih sosedih Hrvatih

  • KOJAK 13:43 23.december 2011.

    Pa človek kaj ti piješ in ješ, da vidiš kućkine sinove, palčke, narcisoide in hrenovke. Oz te bom raje drugače vprašal. KATERO STRANKO, ČLOVEK S TAKIM BESEDNIM ZAKLADOM in OLIKO PONAVADI VOLI?

  • graff 14:08 23.december 2011.

    VROČA NOVICA!!Na spletni strani SPS so zapisali, da SINDIKAT POLICISTOV SLOVENIJE, ni podprl interventnega zakona ter da bodo začeli z zbiranjem podpisa za referendum, s čemer bo ustavljeno izvajanje pravkar sprejetega zakona, kar pomeni, da zakon po 1.1.2012, ...prikaži več kljub vsemu ne bo veljal.Jankovič ni upošteval niti ene njihove pripombe zato bodo posledice hude.

  • Glas-ovir 21:20 23.december 2011.

    Možni scenariji:1. novi trojček gre z Jankovićem, se po 4 mesecih skregajo, Slovenijo naženejo iz €območja, propad, kaos, vojna.2. novi trojček gre z Janšo, 8 let kopanja iz Pahorjanske požganice, družina Janković za rešetkami.3. novi trojček razpade, ...prikaži več gre po kosih z jankovićem, sledi scenarij št. 1.4. novi trojček razpade, gre po kosih z Janšo, ta pridobi še nekaj prebežnikov, sledi scenarij 2.5. kućana kap sune in smo rešeni.

  • enola 21:26 23.december 2011.

    Aleluja! Janša naj bo naš rešitalj! Glasovir, si neuglašen. Ljudstvo ga noče, zato le malo potrpite okrog koalicije. Pač tti palčki z skupaj 20 glasovi jedo surov štrudl.Ma dajte no. Vsi vidite propad Slovenije. Res oprimistično. In predno ...prikaži več mi boste začeli pisati o tem, kako smo sploh lahko optimisti tole: hebali bomo ježa, pa naj bo na oblasti Jože ali Vinko.Vsa tista preveč direktna sporočila pa kažejo samo politično opredeljenost, ane Glaso-vir?

  • VERITA 21:57 23.december 2011.

    Tehnična vlada, ki jo napoveduje Virant NE PRIDE V POŠTEV! Zakaj pa smo šli na volitve? Če vlade ni sposoben sestavit Jankovič, naj jo drugi zapovrstjo, t.j. Janša, če je on ne sestavi, naj jo tretji. Mislim, da je to ...prikaži več red. Državljani vas imamo res že zadosti. Ali ste samo nesposobnjakoviči, ali kaj? Sicer pa se je Janša že izkazal, kot predsednik vlade, kot predsednik EU parlamenta, zaupajmo mu še enkrat. Več kot smo izgubili v zadnjih treh letih, ne moremo izgubiti.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.