Avto /avto/na-strom
2979 ogledov

Bi rada Nemčija v pakt zvabila tudi Slovenijo?

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Jurič Zvonko
    juric 15:09 13.marec 2023.

    V EU si lahko privošči 20% ljudi električni avto. Ravno tako je s polnilnicami, tainfrastruktura ne prenese večjega števila el. vozil. Elektrika se bo tako podražila da si bo lahko le malogdo privoščil polnjene na javni polnilnici. Najprej naj opravijo ...prikaži več vse poizvedbe glede onesnaževanja oklice in degradacijo le tega za pridobivanje baterij, kam z odsluženimi baterijami, kako bo v primeru požara el. vozila v garažni hiši, koliko strupenih snovi se bo sprostilo v okolje in še in še vprašanj je...

  • popokatopetl 14:54 13.marec 2023.

    Sem za zmanjšanje izpustov in vzdržno energetiko, ampak nisem za to da se zakonsko ustrelimo v koleno. Seveda je treba maksimalno podpirat prehod na obnovljive vire in elektrifikacijo, ampak administrativni deadline za motorje z notranjim izgorevanjem ni prava rešitev. Je ...prikaži več precej negotovosti na poti, preveč vprašanj o dejanski vzdržnosti trenutnih načrtov. Motorji z notranjim izgorevanjem bi morali izumret brez da jih na silo ubijemo.

  • bobubob 14:47 13.marec 2023.

    Izstop iz skorumpiranih mednarodnih sporazumov in zvez ter čezmejno povezovanje zdrave pameti po posameznih projektih v korist vseh vključenih skupnosti - z referendumsko večino! Pa tudi kak protimafijski inštruktor iz Salvadorja nam ne bi bil odveč.

  • Plavi-mil 16:24 13.marec 2023.

    Držim pesti, da Nemčija in ostale podporniške države ne popustijo, za šiviljo pa itak vemo, da je kratke pameti .

  • rd2dmk2 16:25 13.marec 2023.

    a veste kako danes lahko pogasite hud požar, če nimate vode ? vržete gor eno pošteno bombo. kako pa pogasite en hud požar z električnimi avti če nimate ravno bohinskega jezera pri roki ? na to pa vi povejete. in ...prikaži več zdej me mal zanima tole, dons vsako prostovoljno vaško gasilsko društvo lahko pogasi avto in gre reševat uklešečene potnike. dragi moji,mal pomislite kako bo in kdo vas bo reševal iz vaše električne gajbe, ko bo zagorela.

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 17:19 13.marec 2023.

    Bratuškova itak ne razume kaj se gor pogovarjajo. Saj poznate tisto vi nid tajm

  • marko345 17:38 13.marec 2023.

    Bratušek je prodala Adrijo in letališče, sedaj pa kokota, da pa bi morda zopet imeli lastnega prevoznika. O ukinitvi vozil na fosilna goriva v imenu Slovenije nima nihče pravico odločat. Razpisat je treba referendum o tem .Sem prepričan, da je ...prikaži več najmanj 95 % volilcem proti tej neumnosti.

  • optimist11 15:33 13.marec 2023.

    Bratuškova podpira predlog EU. Če nekaj podpiraš , moraš imeti izdelane ukrepe in časovnico , da boš to uresničil. Dajte novinarji povabit gospo v kakšno oddajo , kjer bo vse to lahko prikazala. Če tega ni sposobna jo vreči iz ...prikaži večz studia in odstavit.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.