Avto
162 ogledov

Tudi vožnja z motorjem je lahko varna

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Pepe007 08:48 08.april 2014.

    R1789 tvoja primerjava ne pije vode.Testi se delajo na ravni progi pri nekih razumnih zmožnostih vozila in ne pri maksimalnih. Prostega pada ne preživi nobeno vozilo in se to ne testira, zato tega nima smisla testirati niti pri kolesu.<br ...prikaži več />Res pa je, da v promet sodi kolo, ko opravlja funkcijo prometa. Športno udejstvovanje v pajkicah pa ne sodi na cesto, ki je namenjeno gospodarski vožnji.

  • BenX 09:15 07.april 2014.

    "Strokovnjak" Brane Lign se spet oglasa. Med drugim je zagovarjal mariborske radare in predlagal, da od krizisca do krizisca vozimo s tempomatom! Motoristi bomo pa itak reseni vsega hudega, ce bomo nosili fluorescentno "kanarcek" celado. Valda... Brane, se zmeraj nam ...prikaži več nisi odgovoril kako je ob vsej silni zasciti mozno zgazit motorista resevalca na nujni voznji (vse gluorescentno, utripajoce, cvilece)!!! Ali kako je mozno spregledat celo resevalce ali gasilce na nujni voznji! In potem naj mene neka blesava celada resi... Cakamo tvoj veleumni odgovor.

  • Pepe007 13:27 07.april 2014.

    Kaj ti lahko odgovori? Motor je vozilo brez sistemov pasivne varnosti. Velika krivica za kitajske proizvajalce avtomobilov, ki so jih pred leti zaradi slabih rezultatov preizkusnih trkov, pregnali iz EU tržišča. Ni mi jasno, kako se lahko na EU trgu ...prikaži več proda kakršen koli motor. Pogoji bi morali biti enaki za vsa vozila v prometu s približno podobnimi zmogljivostmi. Torej, ni motorjev v prodaji, dokler ne zagotavljajo preživetja potnikov pri trku v togo oviro s 40 % prekrivanja pri 64 km na uro.

  • R1789 07:45 08.april 2014.

    Po takšni logiki lahko ukinemo tudi kolesa, pa se vsi vozimo le še z avtomobili. Saj so kolesarji tudi del prometa in vsaj po klancu navzdol je moč doseči hitrosti čez 64 km/h. Povrh vsega pa še pri njih ni ...prikaži več niti čelada obvezna.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.