Slovenija
174 ogledov

Turistična agencija se ne oglaša in ne vrača denarja

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mirror 18:22 26.januar 2016.

Izbirajte samo preverjene potovalne agencije in ne najcenejše. To bi bilo vse.

• Ferluci 22:46 26.januar 2016.

No, tudi s KOMPASOM ni nič bolje. Vsi medeni, ko pa kaj upravičeno reklamiraš, nimajo NIKAKRŠNEGA posluha. Zato - Adijo, Kompas!

• mymind 09:16 27.januar 2016.

In zakaj se poimensko ne napiše lastnika, direktorja.... verjetno spet kakšen sinko vplivneža...

• AVAJKA 22:13 27.januar 2016.

Novinarka, ki je delala prispevek, bi enostavno pobrskala po AJPES-u, tam je razvidno kdo je direktor, katera firma je od 30.12.2015 novi družbenik te agencije in to javno objavila, ali pa gospoda direktorja prosila za intervju - ki ga itak ...prikaži več ne bi dal, ampak a je tako težko objaviti ime in priimek odgovornega?!?! Ali pa preveriti podatke o novem družbeniku? saj verjetno spremenilo ne bi nič...

• Ksenija Višner 12:16 28.januar 2016.

Na strani bizi.si vtipkaš Agencija Jupiter in ti ven vrže vse podatke podjetja, tudi lastnika podjetja.

• s.i.k. 17:54 28.januar 2016.

. sj . / nek kompas je men vzel 250 jurjev, ostalim mojim pa skupno 210. lah pa bogat u meriki...

• Ferluci 08:23 29.januar 2016.

No, tudi s KOMPASOM ni nič bolje. Vsi medeni, ko pa kaj upravičeno reklamiraš, nimajo NIKAKRŠNEGA posluha. Zato - Adijo, Kompas!

• Filipka 11:20 29.januar 2016.

O tej agencji se že dalj časa govori, da opeharja stranke. Dajte pa novinarji napisat tudi, kako se bo imenovala nova družba. Ker malo pa lahko raziščete!

malonaokoli 11:02 27.januar 2016.

glede na internetno ponudbo sem jaz vedno stopil v kontakt agencije v državi kamor sem namenjen in po ogledu iz ponudbe izbral apartma ali sobo v zasebnem sektorju tudi za mesec dni, če je bila najemnina ugodna. Nato smo poiskali ...prikaži več najcenejšo letalsko družbo za najcenejši prevoz...do željene destinacije...to počnem že 10 let in nikoli dražje od 2.000€. Izposoja avtomobila ali kolesa je pa tudi povsod na voljo, celo od domačina.

• leonardo 15:36 26.januar 2016.

Tudi sam rad potujem, vendar vedno izberem preverjeno potovalno agencijo. Še pri njih se lahko kaj "zahakla", kaj šele pri povsem neznani kot je ta ( no vsaj meni ni prav nič znana). Torej ljudje, ne nasedajte na zeloooo ugodne ...prikaži več pogoje. Malo denarja malo muzike, ali pa jo sploh ni, kajne?

• mays 20:03 26.januar 2016.

S to družbo imam tudi jaz neporavnane račune. Sem imel plačan riziko odpovedi in sem moral odpovedati potovanje zaradi bolezni in sem po več kot 2 mesecih klicarjenja dobil nazaj 200 evrov ( moral pa bi 400).

Zala 23:25 26.januar 2016.

O tem Jupitru so pisali že pred časom, da zavaja kupce ..... očitno nismo nikoli dovolj previdni. Kakor je nekdo že povedal, drži se preverjenih agencij, jih je dovolj in so zelo solidne Oskar, Relax, Balkanika, Palma, Vertigo za planince ...prikaži več ..... .... so samo nekatere od njih, ki jim gre zaupati.

• romy 11:34 27.januar 2016.

mymind,se strinjam in če nebodo novinarji vrtali naprej,se bo vse pometlo pod preprogo in pozabilo in zastaralo in.........

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.