Slovenija
32 ogledov

Turk in Štrukelj prilivata olje na ogenj

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • francek 23:59 23.november 2012.

    Delo, Večer, Slo. novice ... škoda besed. Štrukeljčk se je sam hvalil, da so žlahto fehtal za podpise, sramota in to moramo davkoplačevalci preživljati.

  • KLOBO 16:23 23.november 2012.

    SEM PREPRIČAN, ČE BI ZBIRALI PODPISE ZOPER TEGA ZOPERNEŽA ŠTRUKLJA, KI V ŽEP POBASA NA MESEC SKUPAJ Z DODATKI ZA MEŠANJE MEGLE, CELIH 8455,00 EUR, BI V ENEM DNEVU ZBRALI 500.000,00 PODPISOV.LE KDO ŠE SPLOH LAHKO PRENAŠA TEGA ...prikaži več KUČANOVEGA SLUZAVCA!!

  • mph 16:45 23.november 2012.

    Pod Kučanom in komunisti je bilo bistveno bolje za vse v srednjem sloju, ki ga zdaj ni več, so še samo reveži in vi odvratni kapitalisti, ki ste pojedli socialno državo. Ta pošastna prodomobranska tvorba, ki zdaj uničuje Slovenijo mora ...prikaži več čimprej na smetišče zgodovine. Še dobro, da so Štruklji, Semoliči, ... si zaslužijo vsak cent, dokler vam golazni gledajo pod prste in vam mešajo štrene.

  • bobr 16:47 23.november 2012.

    @KLOBOSi dal zraven kaj svojega denarja?Ne?Potem ne vem kaj se oglašaš :)

  • francek 18:03 23.november 2012.

    V gospodarstvu je bilo veliko odpuščanj in nižanj plač sedaj je na vrsti javna uprava, kaj vam ni jasno, ko so v gospodarstvu odpuščali se javni uslužbenci niso sekirali čeprav bi se morali, saj so jih ravno ti delavci preživljali. ...prikaži več Imamo preštevilno in predrago JU.

  • francek 18:06 23.november 2012.

    Pa še to en podpis vam manjka.

  • francek 18:47 23.november 2012.

    Požarreport piše, da so Štrukljevi sindikati kar žlahto zaposlenih aktivirali, da naj prispevajo podpise sramota in to naj bi bili verodostojni podpisi !

  • mph 23:50 23.november 2012.

    Požarreport=JJ&SDS. Dodaten komentar ni potreben.

  • prosti.strelec 08:35 24.november 2012.

    Ja res je potreben en sam podpis, ampak s tem pokaže svojo majhnost, sprevrženost, podlost, kot bi rekli naši južni sosedi ( džabe so ti škola, kat si prostak )

  • francek 20:22 24.november 2012.

    Nešposobni sodniki, tožilci, policisti ... so dopustili, da se je v Sloveniji zgodil rop stoletja.

  • Scott 11:14 27.november 2012.

    mph;kje pa vi živite,da ne veste,da so se tajkuni začeli že pod 50 stotinov(majhen,siv in nič vreden) v Smeltu.?In kje so bili ti vaši štruklji in semolići,ko je delo pod prejšnjo vlado izgubilo na desettisoče delavcev,kje so bili?

  • feferon 12:39 27.november 2012.

    Počasi bo dovolj ena oš v vsaki regiji.Saj Slovenke niso neumne, da bi rojevale otroke, če jim ne moreš nič dat in sploh nimajo nobene prihodnosti. Zato pa kradejo zdaj na veliko, ker vedo, da ne bo noben plačeval socialne za njih.

  • mph 23:55 23.november 2012.

    V gospodarstvu je bilo veliko odpuščanj in propadov, pa ne zaradi JU, pač pa zaradi pogoltnega kapitalizma, ki ga je pri nas v tej obliki omogočil predvsem JJ in prodomobranski oprode. Ne vem, kaj tebi tukaj ni jasno. Seveda bi ...prikaži več bilo te kriminalce, ki so uničili tolike gospodarske firme za postrelit javno na glavnih trgih mest, kar bojda ne spada na žalost v "civilizirano" družbo in "demokracijo". Dejstvo je, da vsako zmanjšanje plač, odpuščanje, ... pomeni manjši strošek, po drugi strani pa je za bistveno več škode, ker ti ne kupujejo, v trgovinah začnejo lahko spet odpuščat in je začaran krog.Goljufija z zadnjimi volitvami je najdražja svinjarija kadarkoli v tej državi, tudi, če gledamo 100 let nazaj. Si seveda ne delam utvare, da bi bil Jankovič idealen, ne bi pa potonili tako globoko, kot smo. Izgleda, da so se vsi desničarski ekonomisti in ostali šolali na nekih posebnih šolah za posebne potrebe desnice, da nimajo blage veze ma prav o ničemer. Edino vedno uničevat, tukaj pa n

  • drejc 12:34 25.november 2012.

    Povsem podpiram predlog ministra glede sprememb normativov, sploh v vrtcih, kjer zaradi bolezni otrok skoraj ni dneva, da ne bi vsaj dva otroka manjkala, tako, da povečanje normativa za dva otroka pomeni, da bi dejansko v povprečju bilo prisotnih toliko, ...prikaži več kot jih je po sedaj veljavnem normativu. Tudi v šoli ne bi bilo čutiti kakšnega prikrajšanja s strani otrok, kakovost se da nadomestiti s kvalitetnim programom. Prihranek na račun normativov ob tolikšnem številu zaposlenih pa bi bil precejšen. Če se je lahko na drugih področjih zmanjšalo število JU brez večje škode, se lahko tudi v vzgoji in izobraževanju.

  • Zvone Lampret 11:13 24.november 2012.

    Ma boji se da nebo zgubu stolček,kako more met en zagaman šolnik tok plače,sam osemsto evrov manj kot precednik države,pol se pa še hval da ma celih 800e man kot precednik,vse kar dobi ,mu dajemo mi davkoplačevalci in zadn čas ...prikaži več je da bi kej naredu in odslužu ta denar,ne pa da dela samo zdraho in napihuje svoje šolnike proti državi,no menda ga imajo tudi že njegovi šolniki,poln kufer,odstop že enkrat,bljed...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.