Slovenija
64 ogledov

Učna pomoč ni več vprašljiva

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • NičNeVem 12:10 25.februar 2015.

    …vse lepo in prav, samo reda pa v tem šolstvu zgleda nikol ne bo…Definitivno je ura za to dodatno izobraževanje v teh težkih časih previsoka, nek delavec v gospodarstvu ni variante, da jo doseže, pa lahko ima enako stopnjo izobrazbe…Vsa ...prikaži več ta izobraževanja bi morala biti v rednem fondu ur, ki bi jo naj učitelj dosegal vsak teden oz. mesec…Ravno tako ne razumem ''financiranja'' raznih šol v naravi. Moj otrok je ravno v 5. razredu in je ravnokar zaključil z šolo v naravi, ki pa sem jo moral plačati SAM! Me pa res mal zanima, če so tako dragi potem ti spremljevalci, učitelji…se mi zdi da se ti najbolj bunijo samo zaradi sebe in ne zaradi učencev, saj pri takih urnih postavkih mastno zaslužijo…

  • NičNeVem 12:29 25.februar 2015.

    ...šolski sistem je definitivno predrag, že sam z vidika uporabe nekih novih učbenikov in delovnih zvezkov, ki po mojem mnenju nastajajo samo zaradi tega, da imajo določeni po zvezah zagotovljen masten zaslužek…Hči je v 5. Razredu, včeraj sva gledala urnik ...prikaži več za danes, za 5 predmetov ima v torbi 20xveliki format zvezek ali učbenik, ki skupaj tehtajo 5,015 kg + peresnica in ostalo…(samo za mat ima 5 velikih formatov: učbenik, del.zvezek, črtast zvezek, nizki karo, brezčrten). Kje je zdaj kdo, ki bi pogledal na zdravstveno plat tega brezveznega tovorjenja nekega balasta???

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.