Šport /sport/nogomet
31 ogledov

Udović dobil nogo: "Bil sem popolnoma onemogočen"

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zztop 20:55 08.april 2014.

    Saj ne vem kdo ima prav, vendar mi Saša deluje bolj normalno v zvezi s tem prodanim klubom, ki je bil nekoč edini vrhunski slovenski nogometni klub. Drek mešajo v politiki, kulturi, gospodarstvu, športu itd, južnjaki - Balkanci mislim in ...prikaži večn to najslabši, pokvarjenci. Nisem nestrpen, saj poznam in imam veliko prijateljev - južnjakov, ki so istega mnenja, kot jaz.

  • apt 23:36 08.april 2014.

    Eh, lepi in sluzasti Saško, brez dlake na jeziku (ker si jih tudi tam briješ), kot da nisi vedel v kakšen in kako urejen klub prihajaš?! Pa v življenju še nisi nič pametnega naredil oziroma delal (razen solidno igral fuzbala) ...prikaži več in ti boš Olimpijo postavil na noge? Prišel si potegnit par plač od Rastoderja (ker jo v Krki že nekaj časa nisi dobil), zdaj pa pametuješ. V 4 mesecih svojega delovanja nisi naredil nič omembe vrednega za Olimpijo. Res je, da nisi samostojno razpolagal niti z enim evrom, vendar to si vedel preden si prišel v Olimpijo. Spomni se kako sluzasto si govoril o Rastoderju še 14 dni nazaj.Mislim, da je največji razlog tvojega odstopa to, da je nastopila sezona tenisa, kjer boš lahko z raznimi "pomembneži" odigral kakšno partijo. Morda boš še kdaj spil kakšno pijačo z njimi po igri, za kaj več pa ne obstajaš.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.