Velika napaka Goloba, da je podlegel SD in ji ni dal več časa, da bi spravila lopove tako iz SDS, tako iz SD v zapor, vsaj tiste, ki so imeli prste pri litijski zraven...Tako pa dvomim, da bo kaj iz… ...prikaži več tega.. Tudi sam bi njo volil, če bi imela stranko..
Drži, stranka SD je z njenim odhodom izgubila edino pošteno osebo, ki jo kadarkoli imela. Morda je še kakšna poštena oseba med njimi, ampak vodstvo stranke poskrbi, da so take osebe neopazne med vsem članstvom stranke.
Gospa ni moj politični izbor, ampak vseeno se ne spodobi osebe z otrokom zalezovati v trgovini in potem kot medij to še objaviti ter takim zalezovalcem dati potuho in mogoče celo denar.
Faušija desnuharjev je zelo velika.. Ga. Pipan, naredite stranko in imate moj glas, pa še od koga drugega, ker tisti nakup so vam podtaknili desnuharski voluharji in jaz vem, da ste vi bila najbolj poštena ministrica v "Golobovi" vladi, zato… ...prikaži več so se vas tudi želeli znebiti.
Levaki stalno navajate, da so desni slabo izobraženi. Zato ne razumem, kako je lahko neizobražen desničar podtaknil akademsko izobraženim levičarjem podrtijo na Litijski.
Postavlja se upravičen dvom v sposobnost akademsko izobraženega kadra levičarjev.
Ogledalo, ti se kar v miru rokuj še naprej s tistimi, ki si po opravljeni potrebi ne umivajo rok, nimajo morale, niti pameti, kar dokazuje to, da imajo poštni nabiralnik, ne vedo pa čemu služi. Slišijo, pa tega ne razumejo.… ...prikaži več Se novih volitev veselijo, po volitvah pa nov močan udarec usode dobijo. Normalen del naroda se tega veseli, bolni desničar pa spet brez razloga po Sloveniji nori. Sodstvo in pravna država pa glede tega ne stori nič, ni čudno, da državo jemlje hudič.
Velika napaka Goloba, da je podlegel SD in ji ni dal več časa, da bi spravila lopove tako iz SDS, tako iz SD v zapor, vsaj tiste, ki so imeli prste pri litijski zraven...Tako pa dvomim, da bo kaj iz… ...prikaži več tega.. Tudi sam bi njo volil, če bi imela stranko..
Pri nas je za spravit v zapor nekoga, ki si to zasluži, očitno znanstvena fantastika
Drži, stranka SD je z njenim odhodom izgubila edino pošteno osebo, ki jo kadarkoli imela. Morda je še kakšna poštena oseba med njimi, ampak vodstvo stranke poskrbi, da so take osebe neopazne med vsem članstvom stranke.
Gospa ni moj politični izbor, ampak vseeno se ne spodobi osebe z otrokom zalezovati v trgovini in potem kot medij to še objaviti ter takim zalezovalcem dati potuho in mogoče celo denar.
Faušija desnuharjev je zelo velika.. Ga. Pipan, naredite stranko in imate moj glas, pa še od koga drugega, ker tisti nakup so vam podtaknili desnuharski voluharji in jaz vem, da ste vi bila najbolj poštena ministrica v "Golobovi" vladi, zato… ...prikaži več so se vas tudi želeli znebiti.
Bogi revčki paparaci, ker jo morajo po Mercatorju loviti...
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Glede nakupa podrtije z Litijske se moramo osredotočiti tudi na prodajalčevo pravnico, ki je bila celo sošolka od nje.
Manekenske postave, saj se hecate...
Ta je pa tud dolga ko pondelk!
Haha, točno to sem hotel napisati...
Dolga kot ponedeljek, neolikana in pokvarjena kot kvargelj...
Še ponujene roke ni sprejela! Podenj od podnja neolikanega!
Ejga Toma…JJ dajo roke sam 🐑 in noben drug!
A, s tem se ti tolažiš? Beden si kot usrana firma s štirimi členi zarjavele ketne!
Kako kaj ni v zaporu? Čudno.
Ali ne veš? Zapori so namenjeni desničarjem.
Lahko bi ga zamenjala v Dallasu...hehe
Levaki stalno navajate, da so desni slabo izobraženi. Zato ne razumem, kako je lahko neizobražen desničar podtaknil akademsko izobraženim levičarjem podrtijo na Litijski. Postavlja se upravičen dvom v sposobnost akademsko izobraženega kadra levičarjev.
Polet je bla s ta malo skor vsak dan na Koleziji...bo jo moral takrat slikat.
Kdo je že to,a je slavna?
Akademsko izobražena, slaba kariera, pa tudi precej nekulturna in nesramna. Ker se ni rokovala z JJ jo je doletela upravičena kazen.
Ogledalo, ti se kar v miru rokuj še naprej s tistimi, ki si po opravljeni potrebi ne umivajo rok, nimajo morale, niti pameti, kar dokazuje to, da imajo poštni nabiralnik, ne vedo pa čemu služi. Slišijo, pa tega ne razumejo.… ...prikaži več Se novih volitev veselijo, po volitvah pa nov močan udarec usode dobijo. Normalen del naroda se tega veseli, bolni desničar pa spet brez razloga po Sloveniji nori. Sodstvo in pravna država pa glede tega ne stori nič, ni čudno, da državo jemlje hudič.