Svet
1765 ogledov

Donald Trump: "Krim bo ostal ruski"

Komentarjev 37
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Leon 16:16 25.april 2025.

Končno je Trump odprl CIA dokumente iz leta 2014 . O tem govorijo branjevke na tržnici in kmetje v gostilnah .

luckyss1 15:50 25.april 2025.

Seveda bo Krim ostal ruski, pa ne zato ker je Trump tako rekel, ampak ker tam pretežno Rusi živijo, enako v odcepljenih republikah in Odesi, to govorim tule že tri leta...Ampak kreteni petkrat cepljeni to še vedno ne razumejo...Sedaj vidim, ...prikaži večm, da ne gre za politično prepričanost. Pač so butasti...

Leon 16:17 25.april 2025.

Trump bo imel težave z bosanskimi Srbi .

• slavauk22 16:20 25.april 2025.

krim ne bo nikoli ruski.......mi ne bomo nikoli priznali razen srbov

• Ender3 16:26 25.april 2025.

Oranžni Trump je, s tem kar počne izgubil vso kredibilnost..Večina svetovne javnosti mu ni več naklonjena in tega še že počasi zaveda. ZDA niso več v položaju, da bi o vsem odločali..Bilo je i prošlo..

• Burja 19:06 25.april 2025.

Že nekaj let ti tupim, da je krim zgodovinsko od tatarov. Samo načrtna kreacija je ustvarila pogoje kot so. Nekako podobno kot vsi imperialisti, ki so doživljali orgazme ob uničevanju avtohtonega prebivalstva.

luckyss1 19:58 25.april 2025.

@ Burja ...Slovenija pa je od Antov, bo treba poslati "Iztoka" da gre v Bizanc" da nekaj poliže Teodori in potem Svarunu javi preko SMSa, da je zadeva urejena in lahko čuva slovenske ovce ;))

• Burja 20:15 25.april 2025.

Nisem presenečen nad tvojo stvaritvijo, skorajda sem pričakoval nekaj identičnega tvoji žalostinki. Če ne gre drugače se poišče debilizem za dejstva in kruto realnost.

• Feliciaoo1086 17:52 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• Kmodri_ 01:02 26.april 2025.

Ko bo Dumster odšel bo set od UA...

MS 17:57 25.april 2025.

Protesti proti Trumpu v vseh zveznih državah ZDA. Več tisoč protestnikov se je v soboto zbralo v po številnih mestih ZDA, da bi izrazili svoje nasprotovanje politiki predsednika Donalda Trumpa glede odpuščanj ter vojn v Gazi in Ukrajini, poroča agencija ...prikaži veča a Reuters. Trumpova administracija je obtožena, da podpira Netanjahua v vojni proti Gazi in Putina v vojni proti Ukrajini kar je povzročilo smrt stotine tisoč palestinskih in ukrajinskih civilistov!!!

• Burja 19:12 25.april 2025.

Seveda bo ostal, saj ima imperialst dampi podobne težnje kot vsak avtokrat. Ne moreš govoriti o odpuščanju, medtem ko so tvoje ambicije prisvajanje tujega ozemlja. Kot, da vas je rodila ista mater, vsi isti in enako odbiti

• Kmodri_ 17:58 25.april 2025.

Naslednjič: Evropa bo Ruska! Samo povem....da ne boste rekli, da vam nisem povedal! Kupite knjige v cirilici...ali pa se preselite med pingvine...

• Toma 15:44 25.april 2025.

Velikaeksplozija pri Moskvi! Posebna operacija postaja vroča za Putlerja! Bravo Ukrajinci!!!

luckyss1 16:00 25.april 2025.

A se spet Prigožin pelje proti Moskvi, da idioti onanirate kot takrat...he, he...

• Ender3 16:21 25.april 2025.

Toma, očitno te terorizem, ki ga izvaja Ukrajina nič ne moti..To je odraz nemoči in brezupa in lahko se zgodi, da bodo plačali še dodatno ceno. Če ne na bojnem polju pa za diplomatakim stolom..Terorizem namreč ne bodo imeli s čim opravičevati..

• slavauk22 16:21 25.april 2025.

še več takih akcji slava ukraini..........tudi tukaj imamo izdajalce ki jih bi bilo nemudoma iztrebit ........enih takih je luckyss1

• Jernej65 17:01 25.april 2025.

Ender3, morilski ruski general je legitimen cilj. In ja, sredi Moskve je šel v večna lovišča, k kakšnemu ducatu ki so že tam. In sedaj bo morilski Putler pobil par deset ukrajinskih civilistov, da se bo maščeval. Morilec Putler, vedno morilec.

• Ender3 17:04 25.april 2025.

Slavauk22 trenutno Vaši domoljubi izdajalce izkopavajo po breznih. Dežman ima toliko dela pri tem, da bi vse nedolžno pobite izdajalce prekopal. Janez pa mu pri tem drži štango. Njegov domobranski oče je ušel s toliko jam, da jih ponosni sin nezna prešteti..

luckyss1 17:08 25.april 2025.

Pridi @Slabifuk, te pojem za zajtrk potem psu vržem ostanke.. Nacisti prfuknjeni...

• Ender3 17:12 25.april 2025.

Tebi @jernej65 je pomankanje pameti in pietete legitimna stvar. Z vsakim komentarjem o morilskem Putinu znova in znova to dokazuješ. Takšen akt terorizma je odraz nemoči in malo je takšnih zdrave pameti, ki bi temu oporekali..Ti ostajaš svetla izjema potpore ...prikaži več Ukrajini in njihovemu morilskemu komedijantu, ki vodi lasten narod v pogubo..

• Jernej65 17:17 25.april 2025.

Kaj je Enderčič, morilski Putler včeraj, morilski Putler danes, morilski Putler jutri, morilski Putler do smrti. Morilec Putler je pač morilec in bo ostal morilec, pa če se ti na trepalnice postaviš. Dejstva so pač dejstva.

Andrej42 17:36 25.april 2025.

Morilska zelena žaba, morilski senilni starec Biden in vsi ameriški predsedniki pred njim, morilski izraelski diktator... VSI SO MORILCI, ampak IQ20 se lahko na trepalnice postaviš, pa ne boš naredil nič drugega, kot samo pokazal, da si KRETEN.

MS 17:55 25.april 2025.

Protesti proti Trumpu v vseh zveznih državah ZDA. Več tisoč protestnikov se je v soboto zbralo v po številnih mestih ZDA, da bi izrazili svoje nasprotovanje politiki predsednika Donalda Trumpa glede odpuščanj ter vojn v Gazi in Ukrajini, poroča agencija ...prikaži veča Reuters. Trumpova administracija je obtožena, da podpira Netanjahua v vojni proti Gazi in Putina v vojni proti Ukrajini kar je povzročilo smrt stotine tisoč palestinskih in ukrajinskih civilistov.

• Jernej65 18:03 25.april 2025.

Andrej42, ne maram morilcev. Kreten si ti ker jih častiš, bedak.

• Ender3 18:30 25.april 2025.

Jernejček@65 očitno imaš težave tudi s svojo samopodobo..O tvojem psihičnem stanju pa je itak, že vse znano. Pred dnevi sem ti napisal osebno mnenje glede na to, da sem v svoji službeni karieri imel opraviti s takšnimi patološkimi primeri preganjavice in blodnjavice..

• Jernej65 18:43 25.april 2025.

Ender3, mogoče si se pa ti v službi od koga nalezel. Tvoja patološka preganjavica in blodnjavica je povezana z nekim Janezom. Baje te še v spanju preganja in ti vsako jutro leze izpod postelje. Pišem samo resnico, ki je podkrepljena ...prikaži več z dejstvi. In to dejstvo je, da sta Putin in Netanjahu največja morilca sodobnega časa. Nič me ne preganja. Res pa uživam v tem, da rusofilskim bedakom non stop trkam na pokvarjeno vest. Putin je morilec in to ves svet ve, razen par rusofilskih bebcev tvojega kova.

• Ender3 19:07 25.april 2025.

Jernej65 maloumje, ki ga ti prodajaš zagotovo ni nalezljivo.Če misliš, da se bo kdo nalezel tvojih frustracij in nebuloz si v zmoti.Kar se morilca Janeza tiče sem te izzval odgovora pa, nismo prejeli.Na vesti ima pilota Merlaka ti pa njegove ...prikaži več morilske zgodovine še nisi ocenil in analiziral.Tudi trgovanja z orožjem ne. Pomesti je treba najprej doma..

Slayer 19:30 25.april 2025.

Se smejem,ko vidm,da se je veleumni MS vmes vrinil,pa ga noben ne jebe 100%!!! :D

• slavauk22 19:43 25.april 2025.

vražji pes tud tvoj ip imam ......pa vem kje živiš ......to bom tud tukaj objavil da veš da te nekoč dobimo pred tvojo bajto ter jo razsujemo na parfaktorje tako kot delajo rusi v ukraini .........slava ukraini!!

luckyss1 19:52 25.april 2025.

Jaz sem lahko v dvajsetih minutah pri tebi, me lahko na tisti pumpi počakaš, da ne bova motila tvojih domačih, ki niso krivi, da si idiot...

• slavauk22 19:55 25.april 2025.

okej pridi haha :D

Slayer 19:56 25.april 2025.

Lucky,pa še kakšnega naj pripelje,da ne boš v prazno mahal :),lahko pa še jaz pridem!!!

• slavauk22 20:00 25.april 2025.

drugač sem v žabljaku sej veste vse o meni ....družina strojan pa to

• slavauk22 20:01 25.april 2025.

pripelji še kaj barka rabim za socialno pa to

luckyss1 20:13 25.april 2025.

@slabifuk22 ...patetičen si...Lahko ti zhrihtam psihiatra,.. Ali pa intenzivno, če prideš na Vransko v picerijo golobček :)) Ta ti je najbližja in nehaj se zajebavat, da tega ne vzamem osebno...

• Ogledalce 16:01 25.april 2025.

Zakaj se agent Krasnov sploh šopiri? Butec je že ameriko skoraj na kant spravil.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.