Svet
4074 ogledov

Ukrajinci zavrnili obisk nemškega predsednika

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar luckyss
    luckyss 12:00 13.april 2022.

    Zelenski se ne zaveda svoje ničevosti..Ta ameriški pudeljček bi sedaj rad dirigiral celi Evropi, gotovo se počuti kot mali Hitler...Obnaša se že tako..

    • Pepe007 15:11 13.april 2022.

      Zamenjal Zelenskega s Putinom ali pa si samo butast?

  • h4ck3r 13:03 13.april 2022.

    Jao očitno politika izključevanja aktualna še kje drugje kot samo pri nas. Obnašajo se kot v vrtcu. Očitno pa ta Zeleni nima 3 čistih, sicer pa iz Ukrajine razen žita in "žen", tako ni prišlo kaj dobrega.

    • ico8 14:45 13.april 2022.

      Ce bi se vsaj malo spoznal na politiko EU in predvsem SDP Deutschland, ne bi trosil tvojih treh cisto bolanih(tvoja pripomba!). Baraba Steinmeirjova je v kompaniji s Schröderjem zafural celo plinsko politiko, Nemcije in kompletne EU. Oba skupaj sta samo ...prikaži večo osebka za v svinjsko stalo, ker sta se ze pred desetletji valjala v Putkinem denarju, sorry, dreku!!!! Seveda je bivsa stazijka nadaljevala v nijihovem imenu in dalec proc od CDU-CSU!

    • h4ck3r 14:54 13.april 2022.

      ico8, daj malo razloži kaj misliš s tem da so zafurali plinsko politiko Nemčije in EU? Da te slišimo kje ga boš pihnil mimo. :-)

    • ico8 15:43 13.april 2022.

      Postati gospodarski odvisnez od druge drzave je stokrat hujse kot biti cestni mamilas. Ta se iz pod mosta zvrne in pa-pa za vse veke, ko pa nekdo zafura drzavo na ta nacin in v tem pogledu celi kontinent, je pa ...prikaži več zaradi lastnih profitov in zgresene politicne miselnosti zapeljal par sto milijonov ljudi v nepotrebno krizo. In sedcaj: Bomo kaj pihali ali ne? (...po cesko...?)

    • h4ck3r 09:02 14.april 2022.

      Hmmm delno imaš prav...ampak...Nemčija je ravno zaradi svoje naklonjenosti k ruskemu plinu postala gonilna gospodarska sila Evrope. Ta plin je delno kriv tudi za padec Berlinskega zidu, s še večjim dotokom tega plina so želeli doseči zmanjšanje emisij iz termo ...prikaži več elektrarn in prehod na zeleno energijo (severni tok 2). Tako pa sedaj spet vklapljajo nazaj termo elektrarne na premog in se je prehod zelo zamaknil, če že ne celo ustavil. Vidim da vidiš samo eno stran, širši pogled pa ni ravno domač.

    • ico8 09:35 14.april 2022.

      Ko se je zacelo z "toplimi" stiki z Putinom, je bil cilj samo profit, cisti profit stranke in osebni, za oba glavna inicianta. Schröder je ze med vladanjem bil skoraj v sluzbi pri Gazpromu, v ozadju pa Steinmeier, ki je ...prikaži več obema posipaval politicno karierno pot z dollarji(sigurno ne rublji). In lepo te prosim, ne govori mi o kaksnih zelenih v casih, ko se je vse to kuhalo in dogajalo. Takrat se je ravno odkrila prevara z kislim dezjem in "umiranjem" gozda, ceprav je bilo ravno obratno.

    • h4ck3r 10:07 14.april 2022.

      Saj sem napisal, da takrat je bil v ospredju samo profit, predvsem zahodne nemčije, pri vsem skupaj je pa imela korist tudi vzhodna nemčija, saj so ga deloma gradili tudi oni. Za gradnjo severni tok 2 pa je v ospredju ...prikaži več prehod iz premoga na plin in kasneje na zeleno energijo. Ne rečem, da tukaj ni tudi ekonomskih interesov (cenejša elektrika), pa vendar je tokrat bolj v ospredju doseganje podnebnih ciljev. Sankcije so dvorezen meč...mogoče bomo pa naslednjo zimo spet bolj dihali dim. ;-)

    • ico8 10:43 14.april 2022.

      Zakaj pa ne?:-) Verjel ali ne, od oceta imam se vedno popolnoma tocne tehnicne nacrte za narediti "holzgas vergaser". Za malo smeha pa poglej: https: // www. youtube. com/ watch?v=VOA0CsN5UWU (Opel Kadet ) Link moras popraviti...

    • h4ck3r 13:13 14.april 2022.

      hahahahahahah...dobra. Ne bi bil več presenečen, če bi videl kakšnega takšnega spet na cesti. :D

    • Idioti 13:16 16.april 2022.

      Kaj je narobe z Ruskim plinom ? Ti nisi glih pr seb ! Schroder je bil predsednik Severnega toka 2 . Pa nehajte se pogovarjat , kot da je D sama . Mo smo od nje gospodarsko odvistni 40% in ...prikaži večn če ona ne bo imela konkurenčne cene Kitajcem, Japoncem in USA , potem bo tudi SLO pristala še v veliko večjem dreku !

    • ico8 16:56 16.april 2022.

      Id.., dober nick, pase kot ate na mamo!

  • jakec1575 13:53 13.april 2022.

    Ne razumem rusistov tukaj gor. Putin je imel na izbiro sankcije zoper ukrajino in eu, lahko bi raketiral domnevne laboratorije. Nobene pravice ni imel unicit sosednje drzave. Glede na zasedeno ozemlje se vidi, da je bil ves cas cilj odrezati ...prikaži več ukrajino od crnega morja in rudo in zaloge. Cisti ogabni imperializem. Ruski sportniki pa fasisticni pozdrav.

    • Idioti 13:10 16.april 2022.

      Prjatu , teb manjka cela zgodovina Rusije od NAPOLEONA naprej ! Mogoče razumeš razliko med stanjeM STRATEŠKA VARNOST iN OGROŽENA STRATEŠKA VARNOST Rusije In to ne od UA ampak od USA in NATA !

  • Idioti 13:06 16.april 2022.

    Ja če bi delegacijo vodil Adol Hitler , bi se stepel za obisk !

  • Dusan12 13:13 13.april 2022.

    Kot mali pudelj se obnaša tudi Golob, ko bo v Janševih letih, pa bo svetil kot leščebra ali kokošja rit brez perja.

    • Avatar luckyss
      luckyss 14:50 13.april 2022.

      Pametni lasje pač zapuščajo butasto glavo tako pri Janezu, kot pri tebi, amen..;)

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.