Šport /sport/zimski-sporti
7152 ogledov

Ukrajinski skakalec o potezi Rusov: "Kako neumen moraš biti?"

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar MS
    MS 13:45 15.avgust 2022.

    2) Gre za jasne vojne zločine,” je dejala nekdanja tožilka Mednarodnega kazenskega sodišča in dodala, da je šokirana nad prizori množičnih grobišč. Carla del Ponte: Putin je vojni zločinec, sodišče naj izda nalog za aretacijo. Tožilstvo Mednarodnega kazenskega sodišča s ...prikaži več sedežem v Haagu je 3. marca začela preiskavo o vojnih zločinih v Ukrajini, potem ko je prejelo podporo več kot 40 držav članic sodišča.

    • mph2 16:43 15.avgust 2022.

      vsaj 90% so dokazali kot totalne laži ukrajinskih in zahodnih medijev. In prej ali slej so še sami morali priznati, da gre za izmišljotine. Vedno bolj pa skozi stisnjene zobe prihajajo v javnost zločini proti človeštvu s strani ukrajinske vojske. ...prikaži več Sicer Putin je tiran, morda zločinec, ... vendar je dolga vrstih drugih dosti hujših mednarodnih zločincev, na vrhu Obama, Clinton, Bush, Biden, Trump, komplet SA in Izraelci. Pa jasno Britanci, ne samo zločinec Blair. EU pa nič, te nič ne moti?

    • Avatar MS
      MS 17:10 15.avgust 2022.

      mph2, 1) da je kdo dokazal laži ukrajinskih in zahodnih medijev je tvoja totalna laž! Če ni, pa navedi te dokaze s verodostojnimi linki! 2) Opravičevanje enih zločinov z zločini drugih je sprevrženo dejanje! 3) V ukrajini je bilo ubitih ...prikaži večh na tisoče žensk. otrok, starcev! Več milijonov jih je zapustilo svoje domove, v nekaterih mestih pa so do tal zravnane celotne stanovanjske soseske. Rusija je agresor, Putin je zločinec! Amen!

    • mph2 17:56 15.avgust 2022.

      Oh, daj no, še sami zahodni mediji so na koncu morali priznat. Nobenih ribičev niso poklali, en kup gorečih vasi, ki so jih bojda požgali krvoloki iz Rusije je bilo iz filma Lepa sela lepo gore, nekdo ni opazil razlike ...prikaži več med ruskim in srbohrvatskim govorom, AI si malce raje preberi, ko so se morali posuti s pepelom zaradi laži ukrajinske predstavnice, ... itn itn itn. Ukrajina je lahko srečna, da je ni napadel NATO, zdaj imajo vodo, elektriko, ceste, ... po NATO zločincih ne bi ostalo nič.

    • Avatar MS
      MS 18:22 15.avgust 2022.

      Vse to je "rekla kazala" Putinovih ritolizcev! Niti enega samega dokaza nisi predložil! Bla, bla , bla........

    • mph2 19:20 15.avgust 2022.

      Oh, katerega pa si ti? Da so NATO in Ukrajina to poročali? Te prosim, mi izgledaš izobražen, daj si malo poglej po netu, pa ti svetujem poslušat še malo znane nevtralne raziskovalne novinarje, politke in druge ala Medhursta, Liro, Gallowaya, ...prikaži več Micka Wallacea, Clare Daly ... ki so bili zmeraj brez dlake na jeziku, pa malo obišči African archives, pa malo si poslušaj zločiko Albrightovo glede stotisočev umrlih iraških otrok od hiranja, ... Ali pa ostani NATOfil še naprej.

    • Avatar MS
      MS 11:01 16.avgust 2022.

      mph2 Ob tvojem vehementnem predalčkanju da sem natofil se mi porajajo dvomi o tvoji objektivosti! Vedno sem obsojal vse zločine pa naj so jih storili Američani, ali Rusi ali NATO! Tokrat obsojam Rusijo in Putina! Raketiranje stanovanjskih naselij in civilnega ...prikaži veča prebivalstva je gnusen ZLOČIN ki ga ni moč z ničemur opravičiti! Zato se mi poraja dvom da si (kljub izobrazbi) slep indoktriniran RUSOFIL! Zločin je zločin ne glede kdo ga stori! Vsaj zame!

  • Avatar MS
    MS 13:44 15.avgust 2022.

    1) V ukrajini je bilo ubitih na tisoče civinih Ukrajincev žensk. otrok, starcev! Več milijonov jih je moralo zapustiti svoje domove, v nekaterih mestih pa so bile zaradi bombardiranja to tal zravnane celotne stanovanjske soseske.

  • Avatar bobnar53
    bobnar53 11:33 15.avgust 2022.

    Če ameriška firma za šunknžemle spet odpira poslovalnice po ostankih wermachta v Ukrajini, potem ni prav hude vojne??

  • Avatar Antikrist1
    Antikrist1 11:11 15.avgust 2022.

    Smrt Ukrajini! Putin, počisti to nacistično nesnago od Ukrajincev!

  • Željko 13:20 15.avgust 2022.

    Rusija slava ti!!! Zmaga je tvoja in čimprej pospravi Zelenskega črva Ameriškega!!!!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.