Svet
17874 ogledov

Umrl mi je na rokah, reševalci so se obotavljali, zdravnika pa ni bilo

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Skipi 12:29 13.avgust 2018.

    Index pa navaja tudi izjavo očeta, ki je skupaj s sinom, ki si je zlomil nogo, v središču Zagreba 80 minut čakal na reševalno vozilo. Ta bi lahko tudi taksi poklical če je šlo samo za zlom noge. Jaz sem ...prikaži večm šel pri 14-tih ko sem jo zlomil na igrišču sam domov s palico v eni roki in to dobrih 500 m. Do večera sem čakal fotra da me je peljal na urgenco v LJ kjer sem potem čakal do 6h zjutraj da sem prišel na vrsto. Kompliciran zlom noge......

    • Waltter 13:06 13.avgust 2018.

      Zal se od plemen kaj druga ne pricakuje, ko se je tebi to zgodilo smo se ziveli vplemenski skupnosti s temi plemeni in to pac je tako...

    • nergač 19:51 13.avgust 2018.

      to pleme hrvatov je še napredno, pejd malo nižje pa boš videl...

    • Žurnalček 13:04 16.avgust 2018.

      Verjetno ne veš , da se lahko zlom noge konča s smrtjo ! Če bi to vedel ne bi skakal z zlomljeno taco do doma !

  • Žurnalček 12:28 16.avgust 2018.

    Če bi tale novinar povedal , da je umrl zaradi astmatičnega napada - bil je astmatik - in da ni padel, aludira na srčni zastoj , ampak se je počasi vsedel na tla , da ni imel pumpice ali pa ...prikaži veča ona ni pomagala in da gre enostavno za zadušitev , pri kateri preprečitvi niti slučajno niti pod razno ne pomaga defibrilator. Sam če ne bi novinar dodal dramatičnosti , ne bi bilo članka , kajti smrt na pločnikih in sprehajalnih poteh je vsakdanja .

    • Žurnalček 12:37 16.avgust 2018.

      Nadaljevanje: Dispečer je v tem časovnem okvirju naredil napako, ker je poslal vozilo T1- kardiološko- v Samobor , reševat pijano babo , medtem ko pa za istočasno intervencijo v Jastrebarskem - pik sršena in smrt - ni bilo vozila T1 ...prikaži več ampak navadno! Če bi vedeli, kako neorganizirano zdravstvene in tudi ostale službe imajo v RH ne bi nobeden Slovenec šel na dopust na H.. Si predstavljate , da je npr. AC v Liki 130km do najbliže urgentne medicine !!!! Veste , da je to 3 ure ?!!

    • Žurnalček 12:48 16.avgust 2018.

      Nadaljevanje: Ko bi samo vedeli , kako neodgovorno je z otroki preživljati dopust na H. otokih , sam Slovenci mislijo , da so na Blejskem jezeru , kjer je do urgence 20 min! Ma kaj z otroki , zmešane Slovenke ...prikaži veče gredo na otoke celo z dojenčki !! Takim babam , bi pri samem vkrcanju na trajekt, socialna služba morala vzeti otroka ! Slovenc z otroki vpraša , kolk je pa do plaže , budale , vprašajte kolk je do ZD , kolk do urgence , da se boste vsi vrnili domov ! Od pet-ned. je doktor na kopanju !!

    • Žurnalček 13:14 16.avgust 2018.

      No pa še tole ! Ko sem že omenil Liko. Smrtna nesreča med Korenico -Udbino. Da ne bi prihajalo do ogromnih zastojev so za preko sezone v Policiji ZG sestavili ekipo za obravnavo težkih nesreč, ki prileti na kraj s ...prikaži večs helikopterjem . Ranjenci pa čakajo na T1 , ki je pa nekje , preberi zgoraj zgodbo !

  • Žurnalček 07:02 17.avgust 2018.

    Kateri Slovenc se pred dopustom informira kje je najbljižja infekcijska klinika , v slučaju , da ga piči kača ! Kdo se informira , velja za tiste od 50 let naprej , kolko in kje je najbližja stajanka reševalnega vozila ...prikaži več T1 . Slovenc se zavleče čim bolj v divjino in uživa , potem se pa s to divjino še hvali. Jaz zdrav, sem končal na nujni in na kardiologiji čez noč vse v 10 min , Naredili so pa napako , ker so dovolili, da se sam prepeljem iz nujne na kardiološko 2km. Samo vse mi je bilo na 1km .

  • f5b0a37161572a16434c3a9b735044179b6963f0 08:15 14.avgust 2018.

    reševalcem vsaka čast,nekateri pa itak vidite samo napake,koliko ur na dan reševalec dela nobenega ne zanima ,pa da ne bo pomote tudi oni imajo dopuste in potem je še toliko večji pritisk

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.