Magazin

Umrla je legendarna Dolly Parton

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Kimberley-Echo 20:35 25.avgust 2026.

Vsi njeni komadi so mi bili všeč, najbolj pa Jolene iz leta 1973, ki ima malce resnice v pesmi. Zelo mi je žal, da je umrla, bom zdaj dal komad gor v njen spomin.

eeee 20:56 25.avgust 2026.

Jolene je dober, ja. Ceprav je meni bolj vsec cover od Sistersov. Sicer nisem fan country popa, poznam pa te stvari od malih nog, ker se je moj stari palil na country. Bi se morda se kakšna vinilka nasla na ...prikaži več podstrehi. Spomnim se dueta s Kennyjem Rogersom. Dolly Parton je bila pojem tega žanra. Lahko je Taylor Swift 100x tolk popularna, ampak legende ne more preseci.

• rd2dmk2 21:07 25.avgust 2026.

žal je ta komad zelo resničen in zarad tega tako zelo dober.

• Pizdamaterina 21:31 25.avgust 2026.

Lepa,dober človek,odlična pevka,Naj počiva v miru.

Kimberley-Echo 21:33 25.avgust 2026.

Jolene je resnična oseba, ki je delala v banki in tja je hodil tudi pogosto mož od Dolly. Med njima ni bilo nobene romance. Dolly je bila ljubosumna v tistih letih, ker je bila Jolene lepa in visoko 180 cm ...prikaži večm z lepimi nogami in je mislila, da je Jolene zaljubljena v njenega moža. To je izjavila Dolly leta 2008 za NPR.

eeee 22:02 25.avgust 2026.

Je blo to tudi v docuju, ki je bil pred par meseci. Naslov je bil Here I am

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.