Slovenija
239 ogledov

Uroš Čufer – pameten, a konflikten

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • LJ24 11:38 15.marec 2013.

    Zdaj boste šele videli kaj je to luknja v NLB in v proračunu....

  • varan 12:31 15.marec 2013.

    "Pameten, a konflikten"Takšna "ocena" te je v prejšnjem sistemu stala kariere.Združevali so samo "nekonfliktne", kar koli se za to široko oznako skriva. Po domače je to pomenilo upogljive in ubogljive.Kako pa naj bo pri nas pameten človek ...prikaži več nekonflikten?Prefinjene jeguljaste podlasice človeka, ki je (pre)pameten za njih uspešno izzivajo, odziv pa potem označijo za konfliktnost, Na tem gradijo svoje termitnjake, ki jih potem nekakšna "finančna kriza" sesuje v prah.Pogrešam pametne in "konfliktne" ljudi.Včasih smo jim rekli borci ali bojevniki.

  • Aspetiamo 11:48 15.marec 2013.

    In lisica bo pasla kokoši ...

  • zic 12:05 15.marec 2013.

    konfliktnost je ena najslabših lastnosti delavca, ki se jih delojemalec izogiba! torej ste spet brcnili v temo, kako bo potem tale sodeloval....zdaj ni čas za otroške igrice

  • dragec 12:19 15.marec 2013.

    Ebiga, prej so na oblasti bili desni komunisti, zdaj so levi fašisti. DAJMO, GREMO NA VOLITVE IN SE ODLOČIMO. TO MEŠETARJENJE NIKAMOR NE PELJE!!!!

  • gec 21:15 15.marec 2013.

    tanko odjebi,govedo nepismeno.

  • Jaka Marinšek 13:47 15.marec 2013.

    vodil je projekt zniževanja stroškov v NLB? Katerih pa ? za kavo in sendviče

  • ennanova 18:06 15.marec 2013.

    Ne novi vladi, da drugačnemu načinu razmišljanjaLjudje včasih za oblast rečejo: stara roba, novo pakiranje. In največkrat imajo prav. Tudi tokrat.http://za-misli.si/kolumne/dusan-rutar/859-ne-novi-vladi-da-drugacnemu-nacinu-razmisljanja

  • ljimonad 20:24 15.marec 2013.

    spet je ablastnik naročil natankanemu naj se oglasi. vojskovodja je svoje vojačke poslal v vojno kot je že vajen vsa leta od osamosvojitve. in za napad boljših kot so natankani, černačeki ali gamsi enostavno ni, saj ko prilezejo iz ta ...prikaži več zadnje ablastnika, začnejo napadati, drugega tako ali tako ne znajo, oziroma še menjavati ljudi ki niso njihovi, saj so to pokazali v tem letu kar so na ablasti.

  • rogixl 20:41 15.marec 2013.

    O Čuferju do včeraj nihče ni nič vedel, danes pa mu že vsi lepite neke etikete. Pustite človeka, da pokaže kaj zna. Vse skozi ste govorili o novih obrazih, danes pa ko so tu, že vnaprej pljuvate po njih. Izgleda ...prikaži več tako, kot da je Šušteršič edini finančni strokovnjak pri nas. Pravzaprav ni pokazal še nič tako izjemnega, razen tega da je zelo zamerljiv in samovšečen.

  • Pepe1 06:56 16.marec 2013.

    Nevem od kedaj je Tanko z njegovo izobrazbo o lesu postal bolj pameten kot so magistri in doktorji,da vsem soli pamet in še ni ugotovil kako blesavo izgleda po televiziji,saj nevidim iz SDS nobenega simpatičnega in pametnega poslanca,če pa pogledam ...prikaži več izgled bivšega sodnika Šturma pa izgubim tek

  • allstarr111 11:41 15.marec 2013.

    Ojej gorje nam, zdej smo prišli z dežja pod kap.

  • mr.big 13:34 15.marec 2013.

    hahah, pripeljali so eno ovčico iz NLB-ja, s katero bodo strici mešetarili kolikor bodo hoteli. Rezulttai bodo pogubni za Slovenijo. V letu 2012 se je zadolženost zmanjšala za polovico, zdaj je nova vlada napovedala rebalans proračuna kar pomeni višjo porabo-isto ...prikaži večo kot je delal Pahor!!!

  • mirko 14:55 15.marec 2013.

    Znižal je stroške poslovanja NLB tako, da je ta v lanskem letu pridelala "SAMO" 400 miljonov evrov izgube. Star ljudski pregovor pravi, da se klin s klinom izbija. Očitno se leva drhal drži tega pregovora in misli, da bodo tisti ...prikaži veči ljudje, ki so spravili državo na kolena, sedaj državi pomagali izplavat. Seveda je to možno, samo pod pogojem, da ogromne miljarde iz davčnih oaz prinesejo nazaj od koder so jih nakradli.

  • Specijalec 12:13 15.marec 2013.

    Se pravi, da za nagrado, ko pamagaš pri sesutju NLB-ja in kraji denarja dobiš za nagrado, da postaneš finančni minister?!!! a jaz to prav razumum?...hahahahahha pa Slovenija se ne morre niti z balkanom več primerjati....samo še z Madagaskarjem...:(...SRAMOTA SRAMOTA...treba bi ...prikaži več ga bilo OBESIT ne pa da bo minister, tako je moje mnenje! Ko pa slišim YES, čustveno nestabilen itd. pa ugotovim, da je najboljši kanditat za FM po Zokijevo&Kučanovo pa Senica ma tud prste vmes....sami lopovi na kupu...kraja Davkoplačevalskega denarja se nadaljuje...odlično fantje delujejo iz ozadja...hahahahah kam smo prišli...hahahahhahahahahah...oooo moj bog...kje vrnem državljanstvo???? jaz pravim na drevo ali pa v Savo z njim!!!!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.