Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 8.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
Popolnoma njen problem je, če se na pragu Abrahama s pubertetniškimi fintami smeši pred slovensko javnostjo in širše. Kdaj si utegne vzeti čas za otroka? Aja, otroka sta pri očetu!
Vsa beda našega novinarstva in družbe!!!
napram tvoje plešaste glave je bor lepotec proti tebi
Urška in Bor sta moderen par.Seveda zadrtim srednjeveškim desničarjem to ni po godu.
Urška izrablja bor mašino za vrtanje
Sam sveder je že nekoliko mehek
Sedaj se šele vidi, da je bila briljantna predsednica!
Moderna,za razliko od desnih zadetkov.
Jaz pa sem mislil da si take fore dopisujejo 13 ali 16 letniki, pa vidim da sem res malo zadaj.
Poserjem se na oba.
Jaz pa na tebe,z največjim zadovoljstvom.
Enako tudi tebi.
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 8.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
Eno sliko u tangicah prosm!
Glede na leta bi bilo bolje, da zasebnih stvari ne bi javno objavljala… Smešno…
A si ti še ena zadrta desničarka?Urška je moderna ženska,ki ni prišla iz srednjega veka,kot nekateri!!!
V srednjem veku so ženske še bolj skrbele za svoje otroke kot za ljubimce.
🥰😍😘😗🤪🤩🥳🤡🤡🤡€€€€€
Popolnoma njen problem je, če se na pragu Abrahama s pubertetniškimi fintami smeši pred slovensko javnostjo in širše. Kdaj si utegne vzeti čas za otroka? Aja, otroka sta pri očetu!
Že dolgo čakam članek o bolj kosmati Urški!
Njo tudi zanemarja, čeprav jo je posvojila.