Na sliki kot bi gledal malega Trumpa s kapico na glavi , da deluje kot nekakšen penis s kapico na glavi , držita se za rokce kot bi bila stara 16 let in Urška s klobukom kot Melanija . Na… ...prikaži veča žalost lahko samo še to zapišem. Delujeta oba ogabno.
Dolga leta Janez na koruzi, na cerkvene nauke se ni oziral, religijo pa razumel kot opij za množice, rdeča barva primarna.. Pa glej ga šmenta, koruzo zamenja za zakonski stan, barvo zamenjal za belo, cerkveni nauki postali bistvo življenja. Ampak… ...prikaži več ne razumem. Soseda mi razlaga da ima RKC ''smrtne grehe'' in da je Janez najmanj 2 naredil. Ampak, če si dosti pokvarjen in imaš pod palcem so že v srednjem veku delili odpustke. Tistim brez, pa pokoro...
Ljudje govorijo za hrbtom iz treh razlogov:
1. Ko so izpod tvojega nivoja in te ne dosežejo.
2. Ko nimajo tega, kar imaš ti.
3. Ko te skušajo kopirati pa jim ne gre.
Jo je kdo pogrešal ali je to plačan članek ?
Kje je cenik Žurnala4 za objavo podobnih novic ?
Ja, dolga leta s tem psihopatom pustijo posledice....
Ja na tebi, JJ se ti še v sanjah prikazuje, Zaloška je polna takih levičarskih psihopatov, ampak za tebe se bo še našel prostor.
A ti to od tam pišeš, da si tako dobro seznanjen s prostimi kapacitetami?
Ne tam delam in krotim te levičarske psihopste.
Pa si se nalezu, a ne?
@Plavi-mil Zakaj lažeš? Se vidi, da delaš v kleti Trstenjakove. Prav vidi se kdaj kdo dežura pod članki ...
Pojavi se tam kjer se more, ostalo je pa zaklenjena doma…super lajf!
Na sliki kot bi gledal malega Trumpa s kapico na glavi , da deluje kot nekakšen penis s kapico na glavi , držita se za rokce kot bi bila stara 16 let in Urška s klobukom kot Melanija . Na… ...prikaži veča žalost lahko samo še to zapišem. Delujeta oba ogabno.
Sovraži vse, katerim gre bolje kot tebi. (Karl Marx)
Dedi, si pa dobil citat bivšega vzornika od Janeza..... Še soseda se ne spomni detaljev več, pa je bila sopotnik Janeza....
Dolga leta Janez na koruzi, na cerkvene nauke se ni oziral, religijo pa razumel kot opij za množice, rdeča barva primarna.. Pa glej ga šmenta, koruzo zamenja za zakonski stan, barvo zamenjal za belo, cerkveni nauki postali bistvo življenja. Ampak… ...prikaži več ne razumem. Soseda mi razlaga da ima RKC ''smrtne grehe'' in da je Janez najmanj 2 naredil. Ampak, če si dosti pokvarjen in imaš pod palcem so že v srednjem veku delili odpustke. Tistim brez, pa pokoro...
Ljudje govorijo za hrbtom iz treh razlogov: 1. Ko so izpod tvojega nivoja in te ne dosežejo. 2. Ko nimajo tega, kar imaš ti. 3. Ko te skušajo kopirati pa jim ne gre.
grda ko vrag
Poglej se v ogledalo, videl boš tistega z dolgimi ušesi in riga.
Ne vem za druge, ampak jaz ju ne morem gledat!!!!!!!!
Kdo te pa sili, glavo v pesek in na široko odpri oči.
In tudi če je nikoli več nebi.
Ne vem zakaj grdo pišejo o njej,češ da je v službi toliko kot Primc.
Kako sta lepa, ponos Slovenije.
Najbrž ste mislili Albanije in Slovenije..... ;)
mihail - mal provociram :)
niloda res sem upala, da se hecaš. ;)