Zaradi nje bomo tudi čutili posledice leta , oziroma jih že , ker namesto , da bi z Rusijo poglabljali odnose se je pa raje skregala z njimi in klečeplazi pred ZDA in genocidnim Izraelom in podpira Ukronacizem Sicer pa… ...prikaži veča ona ne čuti nobenih posledic , čutimo jih mi , ker plačujemo že tako drage energente ,sedaj pa bodo še dražji in kar je še slabše . zaradi Oranžnega so lahko tudi nedostopni.
Ma bejzi v kurac prAsica jedna. Greniš zivljenje vsem po vrsti. Fuj!
Babo je treba dat za par dni na pranger, pol pa kramp v roke in marš v kamnolom delat, da si zasluži za kruh in vodo.
Dobro smo se diverzificirali. Sedaj se bomo še elektrificirali, nato pa pred dimnimi gobami z gorjačami v jame....Butn, Urša, butn se nekam!
Zaradi nje bomo tudi čutili posledice leta , oziroma jih že , ker namesto , da bi z Rusijo poglabljali odnose se je pa raje skregala z njimi in klečeplazi pred ZDA in genocidnim Izraelom in podpira Ukronacizem Sicer pa… ...prikaži veča ona ne čuti nobenih posledic , čutimo jih mi , ker plačujemo že tako drage energente ,sedaj pa bodo še dražji in kar je še slabše . zaradi Oranžnega so lahko tudi nedostopni.
Prav je, da jih čutimo. Saj neprestano volimo hlapce, ki ji strežejo spred in zad...
A ta še diha?!!!!!!!
Ta kuzla ne bo čutila nobenih posledic,si je nabrala provizij za 10 generacij.
A je kaj v sosrodu z županom nekoč slovenske Ljubljane?
Če bi ta prasica srečala mene, bi tud posledice čutila še leta.....