@slavauk22, zdi se mi, da brcaš v temo!? Danes se govori in tudi piše po FB, še posebno v domžalskem koncu, da naj bi povzročitelj te hude nesreče bil: https://www.slovenskenovice.si/bulvar/domaci-traci/umrl-je-slovenski-podjetnik-in-osebni-trener-bil-je-v-burni-zvezi-z-znano-misico/
@Zokispoki Andraž Kavka je naredil samomor. Res so najprej pisali po Facebooku in Instagramu, da je umrl v nesreči, a so se potem drugi oglasili, da to ni res. Da je naredil samomor.
@Zokispoki ..Mariana Deebeja - Samomor je naredil in nehajte pisat laži!!!!......Damjan Lozar - ne širit neresnic. Ni umrl v nesreči. .. Petra Tomažič narobe misls, da je umrl v nesreči...
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
slovenc srbskega porekla ........napišite
Če že veste, potem napišite prosim ime in priimek umrlega. Hvala!
zakaj ker vem da je stoposto .......kdo pa nori po naših avtocestah kot srbi pa bosanci z močnimi avtomobli prepotenten narod z bmwji pa to
Ti si stoposto duševno motena oseba, ki ima honoriran dostop do pisanja komentarjev..
@Slamavuk66 je prizadeto govno obremenjeno s pravoslavjem oziroma z Rusi in Srbi.
@slavauk22, zdi se mi, da brcaš v temo!? Danes se govori in tudi piše po FB, še posebno v domžalskem koncu, da naj bi povzročitelj te hude nesreče bil: https://www.slovenskenovice.si/bulvar/domaci-traci/umrl-je-slovenski-podjetnik-in-osebni-trener-bil-je-v-burni-zvezi-z-znano-misico/
@Zokispoki Andraž Kavka je naredil samomor. Res so najprej pisali po Facebooku in Instagramu, da je umrl v nesreči, a so se potem drugi oglasili, da to ni res. Da je naredil samomor.
Ne vem, ampak sem zasledil kaj se piše in tudi govori po Domžalah!? Pa je znan način, ker tudi prehitevanje v škarje je samomor!?
@Zokispoki ..Mariana Deebeja - Samomor je naredil in nehajte pisat laži!!!!......Damjan Lozar - ne širit neresnic. Ni umrl v nesreči. .. Petra Tomažič narobe misls, da je umrl v nesreči...
johan postreži s kakšnimi objektivnimi dokazi ! Ni ravno pietetno širiti novico, ki je javnosti zamolčana !
Enkrat je Andraž,drugič je Damjan,tretjič bo kakšen Brane... .
Saj ravno to. Skrivajo. Čemu? Verjetno je delal samomor, če je prehiteval pri polni črti. Ko je samomor v igri, se pa svojcem kar zalepijo usta.