Slovenija
362 ogledov

Ustavni sodniki v prid Zmaga Jelinčiča

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • drzavljan 11:11 28.maj 2015.

    V bistvu nisi dečva ampak tipična slovenska ovca. Neverjetno je, da je lahko nek narod tako butast kot naš s teboj vred.Ker si premalo inteligentna naj ti razložim da pljuvaš v lastno skledo. Osnova demokracije je svoboda govora. ...prikaži več In ustavno sodišče je v tem primeru rtavnalo pravilno. Vsak lahko v demokraciji vsakogar kritizira !Ti pa zaradi lastne nerazgledanosti sama sebi jemlješ to pravico. Recimo, da se ti zgodi krivica. In greš na sodišče, nesposoben komunistični sodnik pa razsodi v korist goljufa. Ti bi hotela iz sebe spraviti ves svoj gnev (kar je edino prav in zato, ker bi to povedala v javnosti bi moral čez nekaj dni sodnik leteti med brezposelne) pa ga ne bi smela, ker si ti sama proti svobodi govora.In dokler bo večina lovencev tako butasta in vrhunsko izšolana s strani komunističnih lopovov bo naša država samo tonila.

  • drzavljan 12:34 28.maj 2015.

    Jaz sem želel povedati, da je zame svoboda govora najpomembejša. Ni čudno, da je v ZDA v prvem amandmaju. Slovenci vzgojeni v hlapce pa se neverjetno močno samocenzuriramo. Zame je v besedi dovoljeno vse, preklinjanje, omaloževanje drugega, vse razen prigovarjanja ...prikaži več k nasilju nad drugim - samo to bi kaznoval.Če bo nekdo kar naprej blatil neupravičeno mora biti ljudstvo dovolj inteligentno in samostojno v razmišljanju, da to dojame in ignorira. Naše šolstvo pa vzgaja nerazmišljujoče in indoktrinirane posameznike, ki se bojijo imeti in povedati lastno mnenje.Zame kapitalist ni nasprotje komunista kot daješ za primerjavo. Zame je sodobni kapitalizem najbolj normalen sistem, komunizem pa ekstremistična ideologija. Slovenci kapitalizem jemljejo kot psovko pa niti ne vedo kaj to je - tako so jih naučili. Ne zavedajo se da je da se prva stopnja kapitala ustvarja z delom in znanjem. Zato je v razvitih državah to tudi cenjeno in dobro plačano. Pa je to že druga zgodba.<br

  • decva1 11:02 28.maj 2015.

    Itak je danes tako, da ustavno sodišče v vsaki sodbi najde nekaj, da jo lahko razveljavi. Slovensko sodstvo pa - tudi na tak način - še naprej izgublja na veljavi :(

  • mrki 11:25 28.maj 2015.

    Jeliko , zdej pa tožba za cekine , pa da sodnikom gate slečejo !

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 11:40 28.maj 2015.

    No men se zdi prov da pač tud laik lahko reče tako kot misli (seveda je druga zgodba če načrtno zavaja javnost). Ne bi pa pristal na to kar si ravno rekel torej da so sodniki "komunistični", potem takem bi ...prikaži več lahko konec koncev lahko tud za ustavne sodnike da so "kapitalistični" glede na to kako se odločajo v pomembnih primerih. Je pa res neverjetno velik že sodb ki jih je ustavno sodišče razveljavlo. Rabmo nepristranske sodnike tako na nižjih ravneh kot tudi na ustavnem sodišču.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.