Slovenija
48300 ogledov

Pozor, velika novost pri vseh slovenskih bankah, tu so podrobnosti

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    NickMason. 12:44 02.oktober 2025.

Skratka,vsak klik se plača,plačaš neko naročnino za neomejeno plačevanje in ne vem kaj,pa je kljub temu še dodatnih stroškov,omeniš zakaj,ja to in ono,stalno iščejo 1001 razlog da te olupijo,pa se prav nikoli ne strinjaš,no če se ne potem pa ne ...prikaži več bo to in ono,toliko o demokraciji in svobodi,ke vse skup eno zavajanje,ampak elita dreži skupaj,mi pa nikjer nimamo besede več,saj bi zamenjal banko,pa je brez pomena.

• rd2dmk2 19:52 02.oktober 2025.

nick , ker si lenoba in ker si ti zdi zamenjat banko brez veze te lahko lupi. ker si tak kot večina. me pa zanima kolk časa bi kupoval pri peku, ki bi ti prodajal samo 5 kilske štruce kruha, ...prikaži več sosednja delikatesa pa od žemlice, pol kilske štručke in hlebčka in vsega vmes. kam bi šel po kruh, no ?

• rd2dmk2 19:58 02.oktober 2025.

torejkaj imate proti temu- to je dobro za vas- ne bodo vas lupili za staver, za katero ni potrebe. kaj vam ni jasno da z vsakim nakupom na POS terminalu je plačilo takojšnje- torej to gre- fizično in elektronsko. in ...prikaži več zakaj banke tega niso delale. ker so vas lupile. ja na spletu ste naročili gume in .. namesto da bi trgovina dobila denar do 14 ure ko se zaključi odprema, je banka poslala denar ob 15. in vaše gume so ostale v skladišču v pa...

• ELKO 16:37 02.oktober 2025.

Na živce mi gredo te banke, ki skoz nekaj spreminjajo. Lih ko se navadiš plačevati na nek način oni takoj spreminjajo in večinoma na tvojo škodo.

marie3 13:03 02.oktober 2025.

In zakaj naj bi bil ta posodobljen nacin nakazil koristen? Za nas uporabnike v prebranem ne vidim nobene izboljsave. Bodo pa uporabniki zaradi tega verjetno precej negotovi in bodo bancne podpore zasute z vprasanji.

• rd2dmk2 19:54 02.oktober 2025.

torej takojšnje plačilo pomeni da ti ko pritisneš enter na tipkovnici je denar pri klientu in tvoj račun spraznjen. torej ni čakanja in prerekanja saj sem nakazal, ja jest pa denarja nisem dobil. bo pa težava, ker ne bo več ...prikaži več 10 minutne možnosti za preklic naročila.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.