novinar- a bi naehal s tem sranjem in draženjem ljudstva. najprej izbrskaj 6 let star račun s.p.-ja in tam poišči urno postavko pa potem letošnji račun pa primerjaj. potem pa nabijaj s temi bedarijami. ajde - imaš čas in domačo… ...prikaži večo nalogo pred 6 leti je računal , zdej pa računa. !!!!
nehite jebat ljudstvo z neumnostmi.
Vse se draži, to je dejstvo, ustrezno tudi prispevki, tobje dejstvo. Moti pa me, da popoldanski sp vplačuje vse te prispevke 2x, prvič pri osnovni plači, drugič za sp. Vse bi bilo v redu, če bi posledično dobil višjo pokojnino,… ...prikaži več ampak je ne, to pa ni pošteno. Če vplačaš toliko, kot poslanci v parlamentu, moraš tudi dobiti pokojnino, ki je primerljiva s poslanci in ko bo to držalo bom tak sistem podprl. Dokler pa nas banda samo lupi bom pa to tudi povedal.
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 3.000.000 € s stopnjo 3% . Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
Iščeš dekle ali ljubico za sеks? Poskusi to spletno stran - https://mub.me/xmeet
Pred šestimi leti je bilo tudi gorivo mnogo ceneje,tako da to ni ne vem kakšna podražitev,sploh pa to jamrajo uni drugačni umetniki
Nafta je bila šest let nazaj 1,o6 evra,tores se mora davek povećat za 50%
Zapišite še koliko so pred tremi leti zaslužili in koliko sedaj!
Oni vsaj zaslužijo, prenekateri pa samo dobijo...
novinar- a bi naehal s tem sranjem in draženjem ljudstva. najprej izbrskaj 6 let star račun s.p.-ja in tam poišči urno postavko pa potem letošnji račun pa primerjaj. potem pa nabijaj s temi bedarijami. ajde - imaš čas in domačo… ...prikaži večo nalogo pred 6 leti je računal , zdej pa računa. !!!! nehite jebat ljudstvo z neumnostmi.
Spet bo jamranja, najbolj tistih prikletnih, ki S.P. -ja še povohali niso..
Vse se draži, to je dejstvo, ustrezno tudi prispevki, tobje dejstvo. Moti pa me, da popoldanski sp vplačuje vse te prispevke 2x, prvič pri osnovni plači, drugič za sp. Vse bi bilo v redu, če bi posledično dobil višjo pokojnino,… ...prikaži več ampak je ne, to pa ni pošteno. Če vplačaš toliko, kot poslanci v parlamentu, moraš tudi dobiti pokojnino, ki je primerljiva s poslanci in ko bo to držalo bom tak sistem podprl. Dokler pa nas banda samo lupi bom pa to tudi povedal.
Važno je, da bo enemu Debeljaku in Brodnjaku, narodnima škodljivcema, ostalo cca. 12k€. NA MESEC!!!
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 3.000.000 € s stopnjo 3% . Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
V skladu z zakonodajo lahko posojila daje samo banka ali posojilnica...zasebniki ne !