Avto
84117 ogledov

Pazite, kdo vozi vaš avto, avto se zaseže, globe tudi do 500 evrov

Komentarjev 20
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • maček 08:05 24.avgust 2025.

Še eno idiotsko pravilo. Šiptarjem ki dirkajo pa nič.

• valci63 22:19 24.avgust 2025.

To je cisto navadna z zakonom požegnana kraja. FUJ pa taki poslanci, ki sprejemajo take idiotske zakone. Ali jih zato plačujemo,

mahatma2 09:37 24.avgust 2025.

Odvzem vozila se mi zdi absolutna skrajnost , ki je lahko upravičene , le v primerih , ko ni druge možnosti , se pravi prekoračitev hitrosti za 100% ali presežena vrednost alkohola za 100% in če je voznik brez izpita. ...prikaži veča. Vse ostalo ima namen samo kasiranje in nič drugega . Po potrebi se prepove nadaljna vožnja , ne pa kar takoj odvzem vozila , ker odvzem vozila v takih primerih kot je opisan zgoraj je samo še en način odiranja državljanov in nič drugega.

• Pepe007 09:50 24.avgust 2025.

Neumni politiki so sprejeli neumen zakon in ga v destletju ali dveh niso popravili. Če imamo milijone izjem v zakonodaji, bi lahko imeli še kako za tiste, ki rabijo očala in invalide.

NickMason 07:41 24.avgust 2025.

Če naletiš na šerifa pa je tako,drgač pa večina policajev naredi izjemo in odideš z opozorilom.

• Smetfor 09:30 24.avgust 2025.

Če je policist človek, se boš zmenil. Če pa je idiot s pametjo povprečne race je tako...

• Toma 13:21 24.avgust 2025.

Policaj pa človek? Takšni so le pokojni!

• slavauk22 09:19 24.avgust 2025.

jst sem rom meni ne morejo nič in niti se ne upajo........drugač pridem s familjo na policisko postajo pa porihtam v minuti vse policaje

• SlavkoKrizman 11:33 24.avgust 2025.

Ti se boš edino usral. Internetni posranec.

• slavauk22 14:59 24.avgust 2025.

pridi mi to v žabjak v fris povedat si ne upaš

• SlavkoKrizman 16:02 24.avgust 2025.

Si dokazal kar sem napisal: DA SI INTERNETNI POSRANEC. Crknil boš v žabjaku.

Slayer 06:34 25.avgust 2025.

Cigo kot cigo,retard na kubik!!!

• marialorca 11:01 24.avgust 2025.

VPRAŠANJE: nisem "opazil, da mi je zaradi zdravstvenih težav vozniška že potekla. Dobil sem položnico in zasegli so mi 17 let staro opel corso. Položnico sem plačal, avto pa ne mislim iskati,naj ga obdržijo. Je to OK❓

• ico8 11:47 24.avgust 2025.

Uuuh, to bo drago „parkiranje“!!!

• Bizgec 19:10 24.avgust 2025.

ico8 - drago za koga? Če ti zasežejo tako star avto, da po 18 dnevih "parkirnina" preseže njegovo vrednost... pa naj ga imajo!

• KarlX 13:37 24.avgust 2025.

Pošiljanje raznih seznamov in vabil na volitve ni nikakršen problem, ker gre za njihove interese, da bi opozorili, da je nekaj narobe z vozniškim pa nočejo čeprav imajo vse podatke in raje maksimalno udarijo s palco. Ni res da imamo ...prikaži večo takšno državo kot si zaslužimo, zaslužimo si bistveno bolj prijazno državo.

• Toma 09:39 24.avgust 2025.

Koliko se meni sanja, je bil ta zakon edini sprejet ravno zaradi množičnih kršitev prebivalcev rezervatov.

• ToSmJest 10:43 26.avgust 2025.

Vzamem car sharing, na primer Avant, kjer izposojo narediš prek telefona brez vsakokratnega preverjanja. Bodo potem zaplenili ta avto in Avantu naložili globo?

• ToSmJest 14:13 25.avgust 2025.

Sploh nimajo več nobenega občutka, kaj je manjši in kaj večji prekršek. Pretečen dokument v nobenem primeru ne more biti velik prekršek. Dokument je namreč samo dokazilo o nekem stanju (znanju, sposobnosti, primernosti...). Če dokumenta ni, še ne pomeni, da ...prikaži več ni znanja ali usposobljenosti. Povedano drugače, če imamo 1000kg tovor, ki nima tovornega lista, kjer bi to pisalo, še ne pomeni, da tovor potem nima več 1000kg.

• Ppiikkaa 19:29 24.avgust 2025.

Taka opozorila bi morala biti samodejna, po uradni dolžnosti. Enako je tudi, ko npr. uradnik podatek napiše napačno, pa ni on kriv, pač pa tisti, ki listino potrebuje. To je povezano s stroški in izgubljanjem živcev. Glede prijazne države je ...prikaži več pa tako: je treba hoditi na volitve, pa ne spet voliti komuniste. Zahodne države so prijazne, vzhodne pa ne. Zakaj že, no, think, think, think!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.