Slovenija
62241 ogledov

RTV jih je odrezal, tako so se odzvali v Hertinem podjetju

Komentarjev 25
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    luckyss1 07:29 08.februar 2025.

Na tem področju je treba zakonodajo zaostriti in te lopove, ki prodajajo meglo za drag denar spravit za zapahe, ne pa da se oglašuje njihovo zavajanje..

Garancija 08:13 08.februar 2025.

Pr nas se ne da narediti red,korupcija kot v kolumbiji

luckyss1 08:20 08.februar 2025.

Ampak očitno se dogajajo spremembe v tej smeri, obratno kot pri prejšnji vladi ...he,he...

• Naklonsky 08:20 08.februar 2025.

Na RTVju je več reklam kot na katerikoli komercialki. Unikiniti bi morali vse reklame, saj z naročnino dobijo več kot dovolj sredstev!

• munja 10:54 08.februar 2025.

Grabežljivcem ni nikoli dovolj!

ajda0 09:17 08.februar 2025.

Jaz bi želela povedati eno kruto resnico, ki je nastala z reklamami prehranskih dopolnil in kvazi zdravilcev. Stari ljudje padajo na njihove finte kot muha na kos mesa. Upokojenci komaj plačujejo položnice toda njihove police in predali so polni nekih ...prikaži več prehranskih dodatkov. Ukinit vse reklame.

• rd2dmk2 09:47 08.februar 2025.

kot prvo je treba ukinit telefoniranje. jest nimam nič proti reklamam na TV. ko ne bo reklam bo pa naročnina večja in bodo vaši upokojenci spet ob denar. vsak ima daljinca in lahko prešalta in kar je sploh priporočljivo pritisni ...prikaži več tipko OFF. ko te pa kličejo po telefonu , se jih pa ne znebiš. jest imam sicer eno lepo navado da telefon odložim na polico in naj uni trobezlja v prazno.

• munja 10:58 08.februar 2025.

jaz sem pa zamenjal številko na stacionarcu in mi nihče več ne teži. Pred tem je pa vsak dan zvonilo in zvonilo, zdaj je pa mir. So pa starejši vedno bolj zelo naivni vse verjamejo in kupujejo vse mogoče, potem ...prikaži več pa jamrajo, da nimajo za kruh. Sami so krivi, da je tako.

• rd2dmk2 14:04 08.februar 2025.

zapište si za uh.... hrana naj bo vaše zdravilo, ker drugače bodo zdravila vaša hrana

• 1657f9890a40beeed90a52aef67a74622fa1b1ee 09:45 08.februar 2025.

Kupil sem njihova prehranska dopolnila.moram povedat da ne delujejo,stran vržen denar.

• Rim 09:00 08.februar 2025.

Še Pričevalce in vse tiste stare zgodbe in pogovore ukinejo, ob veliko ostalih reklamah, pa bo kdo morda spet kdaj pogledal ta dva programa. In zanimivost, na tej strani pod člankom je na tone tovrstnih reklam za take izdelke.

• herman3 10:05 08.februar 2025.

Kot prvo je potrebno Herto ovaditi za zavajanje kupcev, kajti te njene žavbe ne pomagajo nič in so legalna kraja denarja. Seveda ji obupani starci nasedajo in mečejo denar za nič. Kot drugo pa naj bo RTV državna ali pa ...prikaži več komercialna televizija. Na dveh straneh jemanje denarja ne gre.

• ELKO 10:37 08.februar 2025.

Hvala RTVS. Končno pametna odločitev.

• djdj 09:51 08.februar 2025.

Kako se bo sedaj strašilo otroke?: če ne boš priden, bo prišla Herta Kosmina in ti silila čudežni kolagen. Teta Pehta je preteklost.

jate 14:59 08.februar 2025.

če bi res tako čudežno pomagalo,bi herta izgledala čudovito

• Majazmaja 17:59 08.februar 2025.

Folku mora biti jasno, da zadeve ne delujejo, že če pogleda Herto ...

• Ender3 15:40 08.februar 2025.

In kdo najbolj nasprotuje predlogo nove medijske zakonodaje. Oglaševalci kakopak. Tam se obrača toliko denarja, da glava peče. Ampak to je tudi za politiko tabu tema. Očitno je to nujno zlo kamor sodi tudi ga.Herta..

• ivan088 16:16 08.februar 2025.

Kosmina eklatantno zavaja in laže, ter tako izkorišča pravem starejše in jim dobesedno ropa denar. Sramota, da inšpekcije temu niso kos, ali pa do ijo kaj od pogače.

• dejan05 21:06 08.februar 2025.

trenutno veljavna zakonodaja temu ni kos, brez ustrezne zakonodaje so nemočne tako inšpekcije kot policija in tožilstvo

• jakec1575 21:37 09.februar 2025.

po 2 krsitvi bi morala biti 3 10% letnega prometa, 4 pa 20%. na slovenskem trgu ne bi bilo nobenega dreka iz komna ali od drugod.

• rd2dmk2 09:52 08.februar 2025.

kot prvo na TV ne ukinit reklame. je pa treba ukinit neke brezvezne oddaje s gledalci v živo. me zanima kolk je tist folk kaj plačan da ploska ob nekih bedarijah tipa v nedeljo popoldne in petku zvečer. in licenčne ...prikaži več kvize . tipa joker. pa kuharske oddaje mislim eno usrano kuhano jajce dons spremijo v misijo nemogoče in polet na luno.

• jan631 15:04 08.februar 2025.

RTVSLO ima tako slabo gledanost, da neke škode ne bo. Mislim celo, da bodo s tem pri Biostilo na boljšem.

• Ender3 15:33 08.februar 2025.

Nora24tv ima še veliko manjšo gledanost in zato tam Biostila ne oglašujejo. Tam oglašujejo samo strankarsko resnico JJ..

• jan631 19:25 08.februar 2025.

Ne vem, ne gledam, sem apolitičen. Ti pa verjetno gledaš, ker poznaš zadeve. Jaz vse novice zjutraj dobim iz mobilnega telefona. TV je za takšne stare prdce kot si ti. Te je čas povozil.

• Kristeniy_1135 23:25 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.