Popotnik
11795 ogledov

Strokovnjak za turizem: "Smo kot privesek Hrvaške"

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Orto 10:32 01.maj 2023.

    Ko pa so hotelirji in gostinci v času debelih krav trpali dobičke v žep, delavcem pa dajali miloščino za enormno oddelano število ur, pa se nič niso bunili. Še sedaj, ko morajo zapirati jim je težko priznati, da je dober ...prikaži več in zadovoljen delavec največji kapital podjetja. Dokler tega ne bodo spoznali jim privoščim situacijo v kateri se nahajajo. Le zakaj družinski kmečki turizmi cvetijo - ker spoštujejo en drugega in cenijo prispevek vsakega člena v podjetju !

  • Naklonsky 11:39 01.maj 2023.

    Da, res je! Za Hrvati smo kar veliko zaostali - pravzaprav kar na vseh področjih!

    • lojs 14:44 01.maj 2023.

      kako se boš primerjal s temi hrčki, ki imajo toliko obale in malo morje otokov ... za nas je bila istra preveč po zaslugi modrih komunistov

  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 07:56 01.maj 2023.

    "Vse dražjih cenah".....Sem vam že povedal, da si v uredništvu nabavite enega, ki bo pismen...

    • Avatar bobnar53
      bobnar53 09:22 01.maj 2023.

      Zgleda, da majo vsi hitr tečaj :" Slovenački u tri koraka!"

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 12:23 01.maj 2023.

    Vsi bi se šli turizem na način ,plačajte za vstopnino in ostanite doma , ker turistov ne želimo videti pri nas. Kar nakaxite na račun in si poglejte na internetu.

  • Avatar mahatma2
    mahatma2 09:54 01.maj 2023.

    To kar ta strokovnjak govori je bolj ali manj mešanje megle. Izjava , da ni tako strašno delati ob nedeljah , ko vsi počivajo pa sploh zmaga , seveda v navezi s slabo plačano nedeljsko urno postavko ali pa nemogoče ni , neplačano.

    • ico8 10:31 01.maj 2023.

      Za premisliti! SVICA; Praznik dela 1. maj praznujejo v Zürichu, obeh Baslih, v Juri, v Neuenburgu, Schaffhausnu, Thurgauu in Ticinu in to samo en dan Ce je sobota ali nedelja- POZABI zamik. V kantonih Aargau in Solothurn ljudje običajno delajo ...prikaži več le pol dneva. Delati morate v preostalih kantonih. Vseh kantonov je 26!‼ No, indijanc iz Indije, bos se kar faulast in jamral, da si lacen!?????

    • Avatar Anion6anion
      Anion6anion 12:20 01.maj 2023.

      Ta strokovnjak gotovo.se nikdar ni delal za praznike in vikende, da lahko to izjavi. Razen če meni da je obiskovanje turističnih destinacij za praznike njegovo delo.

    • lojs 15:13 01.maj 2023.

      ja , kaj češ švicarji so očitno tako revni, da morjo še za 1.maj delat ... pri nas pa frej 1.,2. maj ... ne vem sicer kaj praznujeo slovenčki 2.maja, ampak baje bo 3.maja že shod ... se pravi čimveč ...prikaži več praznikov za počivanje, ostalo pa štrajki in shodi, tako se živi

    • Avatar Anion6anion
      Anion6anion 10:49 02.maj 2023.

      Lojs ko imajo pa drugi praznike in mi delamo te pa ne moti? Recimo 6. Januar, pa velikonočni petek, pa se kaj bi se našlo.

    • lojs 13:10 02.maj 2023.

      zadošča samo en dan, medtem ko se mora levičarski proletariat spočiti od napornih proslav ... poznam dosti (danes) starejših, ki so nekoč še v socializmu jamral kdo jim bo kaj dal, samo to jih je zanimalo ... jah odnes nekaj ...prikaži več materiala iz fabrke, pa prodaj, kaj češ druzga ... al pa greš v švico delat, da boš kaj spremenu v lajfu ... ne vem a niso nkoč govorili, da bi bili mi lahko druga švica ... jah proslave vse prenesejo, folk pa glup in vse kupi

  • lojs 14:42 01.maj 2023.

    najprej se bodo moral dobro plačani (kvazi) strokovnjaki za turizem, zmeniti za kvote, obvezno naj vklučijo živalske aktiviste, ki bodo določilo koliko te države bo povsem zaprte kot nacionalni park ... ko bo kvota turistov dosežena, se meja zapre (razen ...prikaži več za migrante) ... tujci še vedno ne razuzmejo, od česa mi živimo, ampak kdo bi se s tem ukvarjal

  • ava 09:49 06.maj 2023.

    Ne, pri nas raje ze leta pisejo strategije, vredne miljone eur, od tega pa se nic ne uresnici. Slovenija ni vredna svoje drzave, niti ne zna z njo upravljati.

  • SamoResnica 18:48 01.maj 2023.

    Mogoče pa turisti, ki silijo na Hrvaško niso primerni turisti za Slovenijo. Nekateri vidijo samo skalnato morje in borovce in jim je to vrhunc v življenju. Ljudi je ogromno, potrebno je samo poiskati ciljno skupino, ki bo namesto tam, hodila ...prikaži več v Slovenijo in bo cenila to, kar imamo. Ne potrebujemo miloščine, potrebno pa se je zavedati kaj imamo in kaj lahko ponudimo.

  • rd2dmk2 07:51 02.maj 2023.

    turizem je ćista industrija! a res. vzemimo Bled. ima 5 hotelov, 500 delavcev v turizmu na minimalni plači. država in občina dobi minimalne davke, vlagat pa mora ogromno v komunalo, ceste, parkirišča , šole vrtce stanovanja,zabave, in še in še.. ...prikaži več.. se splača ? namesto tega ima Bled visoko tehnolško firmo s 500 ing, dr, mag ki imao 4 kratnik povprečne plače. davki in prisveki ogromni, stanovanja, vrtce inšole še vedno rabimo, komunali precej manj, smeti skoraj nič, oklje čisto. kaj izbrati ?

  • dare326 18:54 02.maj 2023.

    Medvede imamo, medvede. Gremo gledat medvede. Pa komuniste in tiste gliste globaliste. Imamo tisto, kar je drugje propadlo, redkosti, zgodovinske artefakte. Turisti lahko zmerjajo Slovence: Ubi Janšu, jebo pas mater, živali umazane, slovenceljni... Se vam turistom v domovini godi krivica? ...prikaži več Pridite v SI, kjer lahko demonstrirate, delate .izdarije in se vam ne bo nič zgodilo. Če boste izžrebani lahko celo dobite službo v javnem sektorju. Pridite, čakamo vas in vaše €.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.