Slovenija
6696 ogledov

Bodoči učitelji lahko dobijo visoko štipendijo, število štipendij podvojili

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Garancija
    Garancija 07:41 10.junij 2023.

    Dokler bo imel en navaden poslanc plačo večjo kot vsak učitelj,reda ne bo.nekateri poslanci imajo kupljene diplome,pa kar lepo služijo na naš račun

  • Majazmaja 09:48 04.junij 2023.

    Specialna in rehabilitacijska pedagogika, logopedija & surdopedagogika, inkluzija v vzgoji in izobraževanju, inkluzivna pedagogika, socialna pedagogika - na teh programih mnogo več vpisa kot je mest, zaposlijo se pa drugje. Vsi ti poklici so, kot vsi v izobraževanju razen uni. ...prikaži več stopnje, kjer imajo 8 pedagoških ur, ostalo pa "priprave", izjemno podplačani in nekdo, ki se 5 let ubija s študijem, ziher ne bo delal za 1000 neto! Pošteno plačilo, ustrezne delovne razmere, pa bodo dobili kader!

  • Majazmaja 09:54 04.junij 2023.

    Sama sem si želela delati v šolstvu in izjemno rada predavam. Študirala sem elektrotehniko in se videla v srednji šoli s ciljem v elektrotehniko pritegniti tudi dekleta. Ampak ko sem videla, da kot študentka 2. letnika (po starem, univerzitetnem programu) ...prikaži več dobim enkrat višjo plačo kot sestrična, učiteljica matematike na eni od tistih fensi LJ gimnazij, ali druga sestrična, učiteljica športne vzgoje v OŠ, in za to porabim manj energije, ker se mi ni treba ukvarjati z administracijo, me je minilo.

  • Stampedo 13:18 10.junij 2023.

    Polne razrede z 30 učenci in enim učiteljem - jico. Brez specialnih potuh. Odvzeti vsakemu po par dni dopusta in kadra kar naenkrat precej viška. Aja, zavod za šolstvo se tudi z lahkoto zapre, ker nima praktične funkcije. Ojoj, kar ...prikaži večr naenkrat imamo že deset tisoč viška delovne sile ...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.