Slovenija
15262 ogledov

Usposabljajo se skoraj eno leto, dobijo pa dobrih 100 evrov več

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ikoz 09:00 14.september 2025.

Zakaj tako lažejo bil sem 10 let v Mostah ko si šele tam vidiš kako stvari delujejo vse gre nekako po poznanstvih priljubnosti domače preko vez če se komu višjemu zameriš si zapečaten do konca

• jakec1575 10:58 14.september 2025.

dokler ne bo jasnih neodvisnih meril napredovanja, Slovenija ne bo imela vojske, ampak skavte in pionircke po strankarski pripadnosti ali analnem alpinizmu.

• djdj 09:16 14.september 2025.

'Biti morajo telesno in DUŠEVNO sposobno za poklicno opravljanje vojaške službe' Če se odločiš za poklic, kjer boš pobijal ljudi in uničeval lastnino drugih, nisi psihično normalen.

Leon 08:10 14.september 2025.

Katoliška mladina se je zbala in odpovedala vojaški tabor....Kinder jajčke.

• atamama 08:56 14.september 2025.

Vse diši po vojni v EU. In ''ta beli'' hočejo biti pripravljeni...

• 4krogci 15:48 14.september 2025.

ta beli se bodo itaq znesli nad sosede prvo, pol pa se poskril, kot je v njihovi navadi!

• 4krogci 15:50 14.september 2025.

Morejo oddat podpisano, da od dneva sprejema v sluzbo nebodo pripadniki nobene politicne stranke...hahahhaha ja pa ja de! Zato je v vojski 3/4 SDS kadra...in to takega, ki redno hodi na vse mitinge, proteste pred sodisci,... ah ja!

• dejan471 07:48 14.september 2025.

Če je kdo spregledal - to so bruto zneski. Neto je tako malo , da ni za objavit.

• SlavkoKrizman 13:08 14.september 2025.

Aja? Pa kaj imajo oni 99% davek al kako? Pojdi malo povprašat v gospodarstvo...koliko dobijo delavci v 3 izmenah...pa potem govori, da je to, kar dobijo vojaki za se preseravat na vajah...malo.

• bandit 15:59 14.september 2025.

Če sem te vzel v službo za pometat ceste sem te zato vzel, ne pa da boš moj ali šef od katerega drugega.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.