Zakaj tako lažejo bil sem 10 let v Mostah ko si šele tam vidiš kako stvari delujejo vse gre nekako po poznanstvih priljubnosti domače preko vez če se komu višjemu zameriš si zapečaten do konca
dokler ne bo jasnih neodvisnih meril napredovanja, Slovenija ne bo imela vojske, ampak skavte in pionircke po strankarski pripadnosti ali analnem alpinizmu.
'Biti morajo telesno in DUŠEVNO sposobno za poklicno opravljanje vojaške službe'
Če se odločiš za poklic, kjer boš pobijal ljudi in uničeval lastnino drugih, nisi psihično normalen.
Morejo oddat podpisano, da od dneva sprejema v sluzbo nebodo pripadniki nobene politicne stranke...hahahhaha ja pa ja de! Zato je v vojski 3/4 SDS kadra...in to takega, ki redno hodi na vse mitinge, proteste pred sodisci,... ah ja!
Aja? Pa kaj imajo oni 99% davek al kako?
Pojdi malo povprašat v gospodarstvo...koliko dobijo delavci v 3 izmenah...pa potem govori, da je to, kar dobijo vojaki za se preseravat na vajah...malo.
Zakaj tako lažejo bil sem 10 let v Mostah ko si šele tam vidiš kako stvari delujejo vse gre nekako po poznanstvih priljubnosti domače preko vez če se komu višjemu zameriš si zapečaten do konca
dokler ne bo jasnih neodvisnih meril napredovanja, Slovenija ne bo imela vojske, ampak skavte in pionircke po strankarski pripadnosti ali analnem alpinizmu.
'Biti morajo telesno in DUŠEVNO sposobno za poklicno opravljanje vojaške službe' Če se odločiš za poklic, kjer boš pobijal ljudi in uničeval lastnino drugih, nisi psihično normalen.
Katoliška mladina se je zbala in odpovedala vojaški tabor....Kinder jajčke.
Vse diši po vojni v EU. In ''ta beli'' hočejo biti pripravljeni...
ta beli se bodo itaq znesli nad sosede prvo, pol pa se poskril, kot je v njihovi navadi!
Morejo oddat podpisano, da od dneva sprejema v sluzbo nebodo pripadniki nobene politicne stranke...hahahhaha ja pa ja de! Zato je v vojski 3/4 SDS kadra...in to takega, ki redno hodi na vse mitinge, proteste pred sodisci,... ah ja!
Če je kdo spregledal - to so bruto zneski. Neto je tako malo , da ni za objavit.
Aja? Pa kaj imajo oni 99% davek al kako? Pojdi malo povprašat v gospodarstvo...koliko dobijo delavci v 3 izmenah...pa potem govori, da je to, kar dobijo vojaki za se preseravat na vajah...malo.
Če sem te vzel v službo za pometat ceste sem te zato vzel, ne pa da boš moj ali šef od katerega drugega.